Rastislav Búgel Krimi

HYENIZMUS! Cyklista sa pristavil pri opitom mužovi a... Ako mu to mohol spraviť?

Cyklista sa policajtov snažil presvedčiť, že opitému mužovi len pomáhal. Kamerový systém však zachytil nechutný prípad.

Ilustračný obrázok k článku HYENIZMUS! Cyklista sa pristavil pri opitom mužovi a... Ako mu to mohol spraviť?
Zdroj: Mestská polícia Bratislava

Mestský policajt z Útvaru zásahovej jednotky a kynológie si na záberoch kamier všimol niečo nezvyčajné. Na zemi na Obchodnej ulici ležal opitý muž, keď sa pri ňom pristavil cyklista.

Okradol opitého!

„Na prvý pohľad sa zdalo, že mu ide pomôcť, ale opak bol pravdou. Cyklista mu prekontroloval vrecká a vytiahol z nich mobilný telefón a peňaženku,“ informuje Mestská polícia Bratislava.

Na situáciu mestskí policajti okamžite reagovali. Keď muža skontrolovali a zistili, že je v poriadku, začali zlodeja prenasledovať. Po celý čas im pri tom pomáhali kolegovia z kamerového strediska.

Podarilo sa ho chytiť

„Mestskí policajti muža po niekoľkých minútach dohľadali na Lazaretskej ulici. Na výzvy aby zastavil a zosadol z bicykla nereagoval a pokračoval v úteku. Hliadke sa ho po pár metroch podarilo zadržať na Špitálskej ulici,“ opisuje udalosti mestská polícia.

Hliadku sa cyklista snažil presvedčiť, že mužovi pomáhal len na nohy a nekradol. To však netušil, že všetko zaznamenali kamery.

„Z dôvodu podozrenia zo spáchania trestného činu krádeže bol odovzdaný do rúk štátnej polícii,“ dodala Metská polícia Bratislava.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM