Správy Samospráva

Menej áut žičí opravám bratislavských ciest. Kde sa práve pracuje?

Rekonštrukcie komunikácií sa rozbehli vo viacerých častiach mesta.

Ilustračný obrázok k článku Menej áut žičí opravám bratislavských ciest. Kde sa práve pracuje?
15
Galéria
Zdroj: TASR

Mesto Bratislava využíva aktuálnu situáciu okolo nového koronavírusu, pre ktorú sa pohybuje v uliciach hlavného mesta v posledných týždňoch menej ľudí, na viaceré rekonštrukcie komunikácií. Tie spustilo v uplynulých dňoch.

Opravy na viacerých miestach

Magistrát na sociálnej sieti informuje, že od utorka 14. apríla pokračuj oprava Drotárskej cesty. „Práce sú zamerané aj na opravu priľahlých chodníkov medzi Búdkovou a ulicou Na Hrebienku. Predpokladaný termín úplného ukončenia stavebných prác na Drotárskej ceste je 10. mája,“ spresnila samospráva,

Od piatka 17. apríla do piatka 24. apríla obnovujú aj Rybničnú ulicu v úseku od križovatky pri ulici Nad Válkom až po Rybničnú 49. Doprava je od kruhového objazdu v smere z Vajnôr možná cez ulice Pri Starom letisku, Dopravnú a ulicu Pri Šajbách. Premávka je usmernená prenosným dopravným značením.

„Od pondelka 20. apríla opravujeme Jiráskovú ulicu v Petržalke v úseku od Švabinského ulice po Ševčenkovu ulicu,“ informuje magistrát s tým, že tam opraví povrchy štyroch jazdných pruhov a priľahlých chodníkov. Predpokladané ukončenie prác je 31. mája.

Hlavné mesto dokončuje opravy ciest
15
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM