Rôzne

V centre mesta rátajte s dopravnými obmedzeniami. Potrvajú až do mája

Zmeny v doprave súvisia s prácami na električkovej trati.

Ilustračný obrázok k článku V centre mesta rátajte s dopravnými obmedzeniami. Potrvajú až do mája
Zdroj: Dnes24.sk

Dopravné obmedzenia na Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu sa začali dnes. Vo vybraných úsekoch sú tam zúžené jazdné pruhy do jedného, a to v oboch smeroch.

Prekládka

„Zmeny v organizácii dopravy si vyžiadali prípravné práce k tretej etape rekonštrukcie Karlovesko-dúbravskej radiály. Konkrétne pôjde o prekládku napájacích vedení, realizáciu nových trakčných stĺpov a rozšírenie vozovky pri Žižkovej,“ spresnilo mesto.

Nábrežie armádneho generála L. Svobodu
1
Galéria

Obmedzenia zostávajú v platnosti do mája, keď sa začne tretia a posledná etapa rekonštrukcie električkovej trate, ktorá spája centrum mesta s Karlovou Vsou a Dúbravkou. Mesto upozorňuje, že rekonštrukcia električkovej trate v máji si rovnako vyžiada uzavretie jedného jazdného pruhu vo vybraných úsekoch a nie je možné uzavrieť oba jazdné pruhy súčasne.

Najťažšia etapa

Od začiatku mája je naplánovaná najťažšia etapa modernizácie karloveskej radiály, ktorá má trvať do septembra tohto roka. Modernizovať sa má najdlhší a najhlavnejší úsek trate od tunela po Molecovu. V rámci nej bude okrem iného vybudovaný prestupný uzol Molecova.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM