Rôzne

Hurá na nákupy! Známy obchodný reťazec otvorí v Bratislave nové veľkolepé priestory

Galéria ponúkne známe značky oblečenia, drogérie, športové potreby a služby ako lekáreň, kaderníctvo, čistiareň, optika, kvetinárstvo, oprava obuvi, tabak či banky.

Ilustračný obrázok k článku Hurá na nákupy! Známy obchodný reťazec otvorí v Bratislave nové veľkolepé priestory
4
Galéria
Zdroj: TESCO SR

Za plechovým plotom na Budatínskej ulici v Petržalke sa dlho „niečo“ chystalo. Už o pár týždňov sa odhalia nové nákupné možnosti.

Galéria plná obchodov

Premena hypermarketu Tesco na nákupné centrum Galéria v Petržalke finišuje. Už onedlho by malo pribudnúť nové nákupné centrum, ktoré ponúkne vyše 50 obchodov, kaviarní a reštaurácií. Otvorené by malo byť od apríla tohto roka.

V Galéria tiež nájdete známe značky oblečenia, obchody s drogériou či športovými potrebami a služby ako lekáreň, kaderníctvo, čistiareň, optika, kvetinárstvo, oprava obuvi, tabak či banky.

„V novej Galérii v Petržalke sa môžu návštevníci tešiť na známe značky ako napríklad H&M, New Yorker, Sinsay, Intersport, Dráčik, Deichmann či DM drogerie markt. Vo foodcourte prinesieme niekoľko rôznych typov reštaurácií, kaviarní či prevádzok rýchleho občerstvenia,“ dopĺňa Erik Šiatkovský, riaditeľ nájmov a prenájmov pre strednú Európu.

Z plochy 11-tisíc štvorcových metrov tvorí hypermarket Tesco vyše 60 percent. Obchod bude kompaktnejší a uspôsobený na pohodlný a rýchly nákup.

„Chceme neustále zlepšovať nákupný zážitok zákazníkov v našich obchodoch a nákupných centrách. Preto sme sa v minulom roku zamerali na modernizáciu existujúcich predajní. V tomto roku sme si však pre zákazníkov pripravili viaceré novinky. Veľmi sa teším, že na jar po dlhšom čase opäť otvoríme nové predajne v rôznych mestách Slovenska,“ výkonný riaditeľ spoločnosti Tesco na Slovensku Martin Kuruc.

Nová Galéria v Petržalke je najväčšou investíciu Tesca na Slovensku od roku 2017, keď pri Galante otvorili najväčšie distribučné centrum v strednej Európe.

Tesco - Nová petržalská Galéria
4
Galéria
Zdroj: TESCO SR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM