Rôzne

Voda, zeleň a bohaté menu: Najesť sa v Eurovea bude zážitkom pre všetky zmysly

Obchodné centrum predstavuje nový koncept Food Hall v priestoroch svojej gastro pasáže.

Ilustračný obrázok k článku Voda, zeleň a bohaté menu: Najesť sa v Eurovea bude zážitkom pre všetky zmysly
4
Galéria
Zdroj: Eurovea

Eurovea v spolupráci s medzinárodným retailovým expertom Sonae Sierra predstavuje nový koncept gastro pasáže v štýle Food Hall.

Otvorený priestor

Jeho súčasťou je veľký otvorený priestor navrhnutý na mieru, ktorý prinesie návštevníkom štýlové a hlavne rôznorodé gastro zážitky. Po jeho otvorení sa súčasný foodcourt v nákupnom centre zväčší skoro dvojnásobne.

Na rozlohe 3 700 m2 vznikne 1 156 miest na sedenie a gastro ponuka sa rozšíri na 35 prevádzok.

„Chceme aby to nebolo iba o jedle, ale aby sa tam zákazníci cítili komfortne a osvojili si tento priestor ako miesto, kde môžu aj relaxovať a oddychovať,” opisuje pripravovaný koncept Oľga Hammer, PR a marketingová manažérka Eurovea.

Zážitok z jedla

Gastro je podľa Jorga Morgadinho, architekta a generálneho riaditeľa spoločnosti Sonae Sierra Development Services jedno z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich odvetví. Celosvetovým trendom sa stáva podľa neho práve koncept Food Hall, ktorý posúva zážitok z jedla, práce a posedenia s priateľmi na úplne novú úroveň.

„Do Eurovea prinášame miesto, kde môžu návštevníci skúmať chute a nálady svetových kuchýň, alebo si vychutnávať lokálne špeciality v netradičnom prevedení, či dokonca namiešať svoj vlastný drink v špecializovanom bare. Po celej hale sú navrhnuté rôzne multifunkčné zóny, ako napríklad detský kútik, zábavná zóna, pódium pre rôzne prezentácie či vystúpenia, oddychová a spoločenská zóna s výhľadom na Dunaj, ktorý sa stal inšpiráciou pri vytváraní celého návrhu,“ opisuje Morgadinho.

Priestor nového, inovatívneho konceptu bude viditeľný aj z nižších poschodí. Dizajn je inšpirovaný elementmi vody, kameňom a zeleňou, ktoré odkazujú na brehy Dunaja. Cieľom bolo vytvoriť v priestore rozmanitosť, zábavu a dynamiku, kde si nájde svoje každý. Rôznorodosť odráža tiež navrhovaný materiál ako je drevo, betónové dlaždice alebo kamenná podlaha.

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM