Krimi

Žena pri Bratislave jazdila OPITÁ: Polícia ju odhalila vďaka "nenápadnému" MANÉVRU

Hliadka sa po jej výkone rozhodla vodičku zastaviť a skontrolovať.

Ilustračný obrázok k článku Žena pri Bratislave jazdila OPITÁ: Polícia ju odhalila vďaka "nenápadnému" MANÉVRU
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Vodičke v sobotu (7. 1.) večer v obci Závod v okrese Malacky namerali policajti 0,85 miligramu na liter alkoholu v dychu, čo predstavuje 1,77 promile. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková s tým, že vodičku prezradilo podozrivé správanie.

Prezradilo ju cúvanie

Jej jazda by nebola nejako nápadná, keby pri spozorovaní hliadky náhle nezastavila vozidlo a nezačala následne cúvať na trávnatú plochu. Hliadka sa po tomto výkone rozhodla vodičku zastaviť a skontrolovať. Mladá vodička bola vyzvaná, aby sa podrobila dychovej skúške, s ktorou súhlasila,“ priblížila.

V dychu jej policajti namerali 1,77 promile. „Vodička bola na mieste obmedzená na osobnej slobode a eskortovaná na príslušné policajné oddelenie k vykonaniu ďalších procesných úkonov,“ ozrejmila Šimková.

Polícia v tejto súvislosti upozornila, že alkohol za volant nepatrí. „Apelujeme na vodičov, aby boli na cestách voči sebe, ako aj ďalším účastníkom cestnej premávky zodpovední a alkohol alebo iné návykové látky pred alebo počas jazdy za žiadnych okolností nepožili,“ dodala hovorkyňa.

Foto je ilustračné

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM