Aktualizované Rôzne Správy

Vodiči, POZOR! V Bratislave bude cez víkend na viacerých miestach OBMEDZENÁ doprava

Obmedzenia sa týkajú Prístavného mosta aj diaľnice D2 v úseku mosta Lamač.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, POZOR! V Bratislave bude cez víkend na viacerých miestach OBMEDZENÁ doprava
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Oprava mostného záveru na Prístavnom moste v Bratislave obmedzí cez víkend dopravu na diaľnici D1. Upozorňuje na to Národná diaľničná spoločnosť.

Dve etapy prác

Obmedzený bude úsek Prístavného mosta v smere na Einsteinovu ulicu, medzi križovatkami Bratislava – Petržalka (Dolnozemská cesta/Einsteinova ulica) a Bratislava – Prievoz.

Stavebné práce budú rozdelené na dve etapy, pričom počas prvej etapy príde k obmedzeniu dopravy v pravom jazdnom pruhu a v odstavnom pruhu ľavého jazdného pásu,“ uviedli diaľničiari. Počas druhej etapy obmedzia dopravu v ľavom jazdnom pruhu ľavého jazdného pásu.

Dôvodom prác je prekrytie mostného záveru a vybudovanie asfaltových nábehov.

Obmedzenie aj v úseku mosta Lamač

Doprava na diaľnici D2 v úseku mosta Lamač bude v sobotu (21. 1.) od 8.00 h do 18.00 h obmedzená. Upozorňuje na to Národná diaľničná spoločnosť (NDS). Dôvodom sú dokončovacie práce malého rozsahu na mostnom objekte.

NDS spresnila, že krátkodobé obmedzenie dopravy na D2 bude v úseku mosta Lamač v km 55,550 – 55,700 v oboch jazdných pásoch.

Čo sa týka vedenia dopravy, v ľavom jazdnom páse bude obmedzenie najskôr v pravom jazdnom pruhu a následne v ľavom. V pravom jazdnom páse bude obmedzenie v pravom jazdnom pruhu.

NDS pritom apeluje na vodičov, aby dbali na bezpečnosť pracovníkov. Vyzýva na dodržiavanie obmedzení súvisiacich s opravnými prácami, najmä rešpektovanie rýchlostných limitov.

Foto je ilustračné

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM