Kultúra

KAM v Bratislave cez VÍKEND: Najedzte sa na Street food festivale a vyrazte na skvelé KONCERTY

V hlavnom meste ani v druhej polovici januára nuda nehrozí. Navštívte akcie, ktoré vás zahrejú, aj keď vonku primrzne.

Ilustračný obrázok k článku KAM v Bratislave cez VÍKEND: Najedzte sa na Street food festivale a vyrazte na skvelé KONCERTY
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Zimný Street food festival

Aj v zime si určite chcete pochutnať na dobrom jedle, stretnúť sa s priateľmi a vypiť si s nimi varené vínko či kvalitný punč. Zimný street food festival sa koná pred vchodom do Petržalskej tržnice. Do pohody bude hrať funky DJ.

od piatka do nedele / od 11.00 do 22.00 hod. / pred vchodom do Petržalskej tržnice

Gypsy Jazz

Vychutnajte si príjemný koncert v tónoch tradičnej swingovej hudby zo začiatku tridsiatich rokov 20. storočia, ktorá vznikla vo Francúzsku. Ide o podžáner jazzovej hudby(gypsy jazz, manouche jazz), ktorej hlavným protagonistom bol gypsy jazzový gitarista Django Reinhardt. Zahrajú Erik Kováč Trio – Gypsy Jazz v zložení Juraj Kalász, Peter Palaj a Erik Kováč.

piatok / Jazztikot / od 19:30 hod. / Biela ul. 5 / vstup zadarmo

Výstava nielen pre deti

Na výstave si pozriete množstvo krásnych stavebníc, zimnú krajinku či Betlehem a dokonca si môžete poskladať aj vlastný projekt. Unikátom tejto výstavy je aj najväčší Betlehem z LEGO® kociek na Slovensku, dlhý 4 metre, s Jeruzalemským chrámom a Herodesovým palácom, ktoré boli postavené podľa modelu z Izraelského múzea. Výstava je otvorená od pondelka do štvrtka od 11:00 do 19:00 a od piatka do nedele od 10:00 do 20:00 hod.

od piatka do nedele / od 10:00 do 20:00 hod. / Avion Shopping Park / cenník nájdete TU

Koncert legendy

Tornádo Lue je legenda, na ktorej koncerte sa skvelo zabavíte. Kapela má síce len tri albumy, ale na každom je dosť skvelých piesní, medzi nimi – Panenka, Nick a svícen, Lady Lazarus, Beatles – jak to doopravdy bylo, Cesta domu a tiež filmový cover Blue Velvet.

piatok / A4 – priestor súčasnej kultúry / 20:00 hod. / vstupné od 10 – 15 eur

Nedeľné rozprávkové dopoludnie

Planétu pohltil odpad! Na pomoc prichádza Tomík a jeho Show de Tom s EKO divadielkom. Malý princ vás prevedie po planétkach a vysvetlí, čo je to RECYKLÁCIA a ako funguje.

nedeľa / 10:30 hod. / DK Ružinov / vstupné 5 eur

Foto je ilustračné

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM