Krimi

Veľké PÁTRANIE po nezvestnej Tereze: Záchranári PREHĽADÁVALI okolie Dunaja + FOTO

Polícia zhromažďuje tiež kamerové záznamy z MHD a analyzuje ich.

Ilustračný obrázok k článku Veľké PÁTRANIE po nezvestnej Tereze: Záchranári PREHĽADÁVALI okolie Dunaja + FOTO
6
Galéria

Mladá 18-ročná študentka sa počas víkendu (28. 1.) bez stopy stratila v Bratislave. Prostredníctvom sociálnych sietí po nej pátra doslova celé Slovensko.

Prehľadávajú okolie Dunaja

Teréziu Macalíkovú z okresu Topoľčany naposledy videl jej priateľ na Osuského ulici v Petržalke, jej kroky mali potom viesť na Starý most, kde sa našli jej osobné veci a mobil. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

Do pátrania sa zapojili aj oddelenie Poriečnej polície a dobrovoľné pátracie tímy. Informoval o tom Záchranný Systém Slovensko (ZSS) na sociálnej sieti. V pondelok (30. 1.) prehľadávali brehy pri Dunaji od Starého mosta až po Rovinku. „Využitý bol peší tím a offroad vozidlá. Pátranie zatiaľ nebolo úspešné,“ uvádza ZSS.

Popis dievčaťa

Tereza Macalíková má chudú postavu, meria 160 centimetrov, má dlhé ryšavé kučeravé vlasy, modro-zelené oči a pehy na tvári.

Naposledy mala oblečené čierne tepláky s malým logom Nike na stehne, čiernu mikinu bez kapucne a obuté biele snehule s bielou kožušinou a bielymi šnúrkami.

Akékoľvek informácie k súčasnému pobytu a pohybu osoby na fotografii môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti bratislavskej polície.

Ďalšie informácie o prípade

O miernom posune v prípade nezvestnej Terézie informoval dnes (31. 1.) portál tvnoviny.sk. Ako uvádzajú, priateľ dievčaťa vypovedal na polícii. Muži zákona boli tiež u neho v byte a prešli si s ním možnosti, kde by mohla Terézia byť. Zaistili aj jej osobné veci pre prípad, že by bolo nutné robiť testy DNA. Portál tvnoviny.sk o tom informoval priateľ dievčaťa.

Polícia podľa spomínaného portálu zhromažďuje tiež kamerové záznamy z MHD a analyzuje ich.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Pátranie po nezvestnej Terézii Macalíkovej
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM