KAW Rôzne Správy

Veľké letné HLASOVANIE: Kde v Bratislave dostať najlepšiu zmrzlinu?

Príchutí a druhov studenej letnej pochúťky je nepreberné množstvo. Iste však budete súhlasíte, že obľúbená zmrzlináreň je len jedna. Ktorá je ta vaša?

Ilustračný obrázok k článku Veľké letné HLASOVANIE: Kde v Bratislave dostať najlepšiu zmrzlinu?
6
Galéria

Počas letnej horúčavy každému dobre padne kopček osviežujúcej zmrzliny. Či už preferujete klasické príchute, alebo naopak, radi experimentujete, v Bratislave je možností neúrekom. Počas prechádzky mestom narazíte na viacero cukrární a stánkov, ktoré túto ľadovú pochúťku ponúkajú. Bohaté zastúpenie majú aj zmrzlinárne v mestských častiach.

Ktorá je najlepšia?

Ceny za kopček zmrzliny sa v Bratislave pohybujú od 70 centov až do 1,80 eur. Veľkosť kopčeka však nie je vždy rovnaká. V stánkoch sú na výber desiatky ovocných a smotanových príchutí, vrátane špeciálnych druhov, ktoré nikde inde nenájdete. Ochutnať tak môžete príchute ako levanduľa, mak či slané mandle. Našli sme aj čokoládovú s kurkumou a kolagénom či sorbet z exotického zázvoru. Na niektorých miestach robia aj zmrzlinu vegánsku, bezlepkovú alebo bez éčok.

Do hlasovania sme na základe vašich tipov zaradili 17 najznámejších zmrzlinární v Bratislave. Ktorá z nich je podľa vás tá najlepšia? Dajte jej svoj hlas v ankete, ktorá trvá do 7. júla.

Stalo sa v Bratislave

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM