KAW Rôzne Správy

Varené vínko, móda aj kultúra. Bratislavčania si opäť užijú Zimný TYRŠÁK

Priestor na Tyršovom nábreží bude patriť dobrému jedlu aj lokálnym výrobkom.

Ilustračný obrázok k článku Varené vínko, móda aj kultúra. Bratislavčania si opäť užijú Zimný TYRŠÁK
Zdroj: Institute of Promotion

Tyršák sa po krátkej prestávke opäť otvára návštevníkom. Okrem dobrého jedla a pitia sa zameria aj na podporu lokálneho dizajnu a módy. Bratislava24 o tom informoval Michal Svarinský zo spoločnosti Institute of Promotion.

Jedlo aj kultúra

Na mieste, ktoré sa v letnej sezóne spájalo s pieskom, drinkami a leňošením, nájdu návštevníci opäť príjemnú predvianočnú atmosféru v bezpečnom prostredí. Zimný Tyršák už tradične ponúkne mnoho dobrého pod zub. Nebude chýbať predvianočná klasika v podobe bravčovej krkovičky v žemli, kuracích pŕs v žemli, lokší, vareného vína, či punču.

Zimná edícia prinesie v novembri aj výstavu fotografií Jána Šebíka z novembra 1989 a v decembri výstavu multižánrového festivalu Humans of [fjúžn] autorov Piotr Gąska a Jany Gombíkovej.

Vďaka spojeniu s legendárnym Urban Marketom sa na Tyršáku 11. a 12. decembra vystrieda niekoľko známych značiek. Výrobky z ich produkcie si budú môcť návštevníci kúpiť priamo na mieste.

Vstup iba pre zaočkovaných

Tyršák je ideálnym miestom pre stretnutia priateľov a rodiny v bezpečnom prostredí na čerstvom vzduchu, či už ako príjemná zastávka na spoločných prechádzkach po Tyršovom nábreží, alebo priamo na vyhrievaných terasách na Tyršáku.

Areál bude oplotený a vstup bude len pre zaočkovaných.

Brány Tyršáku sa otvoria v stredu 17. novembra. Otvorený bude vo všedné dni od 15:00 hod. do 24:00 hod. a cez víkendy od 12:00 hod. do 24:00 hod.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM