Rôzne

V Petržalke sa chystá najväčší piknik. Ponúkne množstvo chutí, vôní a tónov

Piknik poteší všetkých, ktorí sa radi stretnú s priateľmi. Spolu si môžete vychutnať kvalitné jedlo a pitie pri tónoch hudby.

Ilustračný obrázok k článku V Petržalke sa chystá najväčší piknik. Ponúkne množstvo chutí, vôní a tónov
Zdroj: pixabay

Ak patríte k milovníkom dobrého jedla, ktoré si radi vychutnáte v prírode, určite nevynechajte blížiaci sa Najväčší piknik v Petržalke.

Raj pre hladošov

Dvojdňové gastronomické podujatie ponúkne všetko, čo k skvelému pikniku patrí. Na Tyršovom nábreží si rozložia svoje stánky pojazdné reštaurácie s bohatou ponukou. Nebudú chýbať grilované špeciality a lokše, donuty, americký hot-dog, burgre či posúchy. Predstaví sa vám aj peruánska kuchyňa či najrôznejšie jedlá vegetariánskej a vegánskej gastronómie. Na svoje si prídu aj maškrtníci, ktorí sa musia vyhýbať lepku.

V sobotu aj v nedeľu si dobré jedlo vychutnáte pri počúvaní hudby, ktorej kokteil namieša DJ Rišo z ingrediencií jazzu, r&b a hip-hopu. Jednotlivé chody môžete preložiť workshopmi maľovania alebo hokejbalu. Kreatívnych určite zaujme kurz maľovania na plátno. či výstava fotografii a obrazov rôznych umelcov.

Pivárov a milovníkom vína poteší zóna určená spomínaným mokom. K dispozícii bude aj relaxačná Chill out zóna. Kým si dospelí budú vychutnávať dobré jedlo, deti sa zabavia na skákacích atrakciách.

sobota 15. septembra – nedeľa 16. septembra / Tyršovo nábrežie / od 10:00 do 22:00 hod. / vstup voľný

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM