han Krimi

V Bratislave úradujú PODVODNÍČKY: Seniorov OBRALI o celoživotné úspory! FOTO

Spoznali ste niekoho na fotografiách, tak to ohláste na polícii. Ide o závažný trestný čin.

Ilustračný obrázok k článku V Bratislave úradujú PODVODNÍČKY: Seniorov OBRALI o celoživotné úspory! FOTO
3
Galéria

Policajti v hlavnom meste vyšetrujú okolnosti zločinu podvodu, ku ktorému došlo začiatkom tohto mesiaca.

„Doposiaľ neznáma žena vydávajúca sa za advokátku kontaktovala prostredníctvom pevnej linky 83-ročnú seniorku. Uviedla jej, že jej dcéra mala dopravnú nehodu pri ktorej zranila malé dieťa a jeho matka chce celú vec „dať na súd“. To podľa slov údajnej advokátky môže seniorku stáť až 80.000 ,– Eur, avšak ak jej seniorka dá peniaze, vie jej advokátka pomôcť,“ uvádza polícia na Facebooku.

Seniorka spolu so svojím manželom vybrali z účtu finančnú hotovosť vo výške 13.000,– Eur, a podľa inštrukcií údajnej advokátky ich odovzdali na Trnavskej ceste mladej žene v čiernej koženej bunde. „Tá sa pohybovala v prítomnosti ďalšej mladej ženy a následne spolu s peniazmi obe ženy odišli. Až po príchode domov a kontaktovaní svojich rodinných príslušníkov seniori zistili, že sa stali obeťami podvodu,“ dodali muži zákona.

Výzva polície

Policajti v tejto súvislosti pátrajú po totožnosti dvoch žien na priložených záberoch, ktoré by svojimi informáciami mohli napomôcť k objasneniu tohto skutku. „Akékoľvek informácie k totožnosti osôb na fotografiách, k ich súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície,“ uzavreli.

Môže vás zaujímať:

Podvodníčky okradli dôchodcov
3
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM