Aktualizované KAW Krimi

V Bratislave sa zrazili električky: Záchranári ratovali zranenú ženu

Pondelkové ráno poznačila nehoda.

Ilustračný obrázok k článku V Bratislave sa zrazili električky: Záchranári ratovali zranenú ženu
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Kvôli dopravnej nehode nepremávajú od 7:00 električky liniek 4 a 9 v úseku Tunel – Karlova Ves. Od zastávky Chatam Sófer po obratisko pri Metrologickom ústave je zavedená náhradná autobusová doprava. Uvádza to portál imhd.sk.

Náhradná doprava

Linka 4 premáva z mesta po zastávku Chatam Sófer a cez tunel a Kapucínsku pokračuje späť do mesta. Linka taktiež premáva medzi Dúbravkou a Metrologickým ústavom, kde je zabezpečený prestup na autobus náhradnej dopravy linky X4.

Linka 9 premáva z Ružinova po Kapucínsku a cez tunel, nábrežie a Námestie SNP pokračuje späť do Ružinova.

Električkové linky MHD 4 a 9, jazdiace z centra mesta do Karlovej Vsi, boli skrátené po tunel. „Medzi konečnými Pri kríži a Kútiky premávajú električky linky 4. V úseku Malá scéna, Kútiky a späť premávajú autobusy X4,“ spresnil dopravca.

Podľa svedkov z miesta nehody do seba narazili na zastávke dve električky. Viacerí vodiči prostredníctvom dopravných aplikácií zároveň hlásia, že na Botanickej a v okolí sa tvoria kolóny.

Zranená žena

Pri nehode električiek sa zranila staršia žena. Pre TASR to uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

„Záchranári ošetrili ženu s úrazom dolnej končatiny a pri vedomí ju previezli do nemocnice,“ spresnila hovorkyňa.

Polícia spresnila, že k zrážke električiek došlo z doposiaľ presne nezistených príčin. „Obaja vodiči električiek boli podrobení vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, tie sa skončili s negatívnym výsledkom,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Spôsobenú škodu odhadla polícia zhruba na 80-tisíc eur. „Vyšetrovaním presných príčin a okolností, za akých k nehode došlo, sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV,“ podotkol Szeiff.

Správu budeme aktualizovať.

Viac o doprave v Bratislave

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM