Rôzne

V Bratislave pribudla ďalšia nanukáreň so zdravými pochúťkami. Chutia malým aj veľkým!

K letu neodmysliteľne patria okrem zmrzlín aj nanuky! Ovocné, čokoládové a hlavne zdravé. Presne také sú nanuky od manželov Vunhuovcov.

Ilustračný obrázok k článku V Bratislave pribudla ďalšia nanukáreň so zdravými pochúťkami. Chutia malým aj veľkým!
11
Galéria
Zdroj: Marinela archív

Predajňu so zdravými nanukmi Marinela Bratislavčanom s mlsným jazýčkom predstavovať netreba. Odkedy v lete 2016 otvorili svoju prvú výrobňu na Blumentálskej, ľudia sa do nej len tak hrnuli. Výbornú pochúťku túžia mať na svadbe aj nevesty.

Zdravá pochúťka

V Marinele nájdete tie najzdravšie nanuky, žiadne práškové zmrzliny či umelé prísady. Majitelia zmrzlinárne, manželia Vunhuovci, používajú len čerstvé suroviny, najmä od slovenských dodávateľov. Nanuky pripravujú podľa vlastnej receptúry.

Keďže objednávok bolo stále viac, manželia sa rozhodli expandovať. Pred pár dňami otvorili na Panenskej už druhú predajňu s výrobňou. V novej nanukárni pribudnú aj stoly, za ktorými si budete môcť vychutnať kávu aj zdravé koláče od malých slovenských cukrárov.

Nebude chýbať ani populárna tabuľka, na ktorú budú môcť zákazníci písať svoje tipy a hlasovať, aké nanuky chcú mať pripravené na nasledujúci deň.

zdroj: forbes.sk

Marinela
11
Galéria
Zdroj: Marinela archív
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM