Rôzne

HLASUJTE: Kde robia najlepšiu zmrzlinu v Bratislave?

Sezóna zmrzliny je v plnom prúde a každý z nás už stihol ochutnať letnú pochúťku nielen vo svojej mestskej časti, ale aj na potulkách centrom Bratislavy. Kde ju robia najlepšie?

Ilustračný obrázok k článku HLASUJTE: Kde robia najlepšiu zmrzlinu v Bratislave?
7
Galéria
Zdroj: TASR , pixabay

Šípková, maková, levanduľová, gaštanová, ricottová s figami, cheesecake zmrzlina, či overená klasika. Každý z nás má rôzne „rozmaznané“ chuťové poháriky a uprednostňuje inú kombináciu farebných kopčekov. Určite sa však zhodneme na tom, že počas leta vždy nájdeme svoju obľúbenú cukráreň či stánok so zmrzlinou, kam sa radi a verne vraciame.

Ktorá je najlepšia?

Hoci cena zmrzliny z roka na rok o pár centov stúpa, v lete si vždy nájde zástupy priaznivcov. Väčšina obchodníkov v Bratislave ponúka ľadovú pochúťku vlastnej výroby a prispôsobuje sa vkusu a požiadavkám zákazníkov. Preto dnes už nie je problém nájsť napríklad zmrzlinu vegánsku, bezlepkovú alebo bez éčok.

Príchutí a druhov je nepreberné množstvo. Iste však budete súhlasiť, že obľúbená zmrzlináreň je len jedna. Ktorá je ta vaša? Na základe tipov, ktoré ste nám poslali, sme vybrali dvadsať zmrzlinární. Hlasujte za vášho favorita!

Zmrzlina
7
Galéria
Zdroj: pixabay
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM