Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Potopa snáď už neprekazí hody a vinobrania v Bratislave

Uplynulý týždeň bol bohatý na udalosti, ktoré nepatrili k najveselším. Našli sa však aj svetlé stránky mesta, napríklad v podobe hodov a vinobraní.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Potopa snáď už neprekazí hody a vinobrania v Bratislave
9
Galéria

Statný sumec ukončil svoju púť

Návštevníkov Veľkého Draždiaka pred pár týždňami vystrašil obrovský sumec, ktorý plával blízko brehu. Išlo o statného 2,5-metrového krásavca. Hoci nebol nijako nebezpečný, odborníkom sa jeho neprirodzené správanie nepozdávalo a viacerí vyjadrili pochybnosti o tom, či je ryba zdravá.

Viac o smutnom konci sumca – starčeka sa dozviete tu:

Kedy a kde si dáme lahodný burčiak?

To, že leto končí, Bratislavčanov trápiť až tak nemusí. Vyvaľovanie pri vode v najbližšie dni vystrieda „tour de hody a vinobrania“, kde myšlienky na slnko a vodu zaženie lahodný burčiak.

Veľký prehľad bratislavských hodov a vinobraní nájdete TU:

Teror za dverami bytu v Petržalke!

Príbeh, z ktorého mrazí! Žene bolo po dobu minimálne dvoch mesiacov spôsobované fyzické a psychické utrpenie za dverami jedného z bytov v Petržalke. Uväznenú a týranú ženu zachránili bratislavskí policajti.

Viac sa dozviete tu:

Prečo je po daždi v Bratislave potopa?

Problémom, ktorý sužuje Bratislavu posledné roky, sú najmä obrovské neodtekajúce plochy po výdatnom daždi. Bratislavčania s každou búrkou napäto čakajú, aká bude situácia na cestách či v podchodoch.

Ako mesto rieši spomínaný pálčivý problém, sa dozviete tu:

Obchodná ďalej priťahuje bitkárov

Mladý muž bol napadnutý v blízkosti novootvorenej stanice mestskej polície na Obchodnej ulici. Po fyzickom útoku 17-ročného mladíka skončil v jednej z bratislavských nemocníc. Vyzerá to tak, že ani otvorenie stanice mestskej polície na Obchodnej ulici, ktorá mala byť zónou bezpečia, nie je pre agresorov dostatočne odstrašujúce a fyzické útoky pokračujú.

Viac sa dozviete tu:

TOP 5 tém týždňa
9
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM