Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Vymieňame si nielen oblečenie, ale aj názov nákupného centra

Uplynulý týždeň prekvapil viacerými novinkami. Prvé nákupné centrum na Slovensku zmenilo názov, posilnila sa prevádzka autobusov do Petržalky a vianočné trhy budú aj v Ružinove.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Vymieňame si nielen oblečenie, ale aj názov nákupného centra
4
Galéria

Polus sa zmenil na VIVO!

Polus City Center sa obliekol do nového kabáta a premenoval sa. VIVO! sľubuje lepší nákupný zážitok pre celú rodinu s viac obchodmi a vylepšenou ponukou. Míľniky tejto rekonštrukcie zahŕňajú vytvorenie 35 nových obchodov, renováciu 10 existujúcich prevádzok, uvedenie konceptu farmárskej tržnice, ale tiež posilnenie lokálnych a uvedenie nových medzinárodných značiek.

Viac sa dočítate tu:

Vianočné trhy na Dulovom námestí

Vianočné trhy v centre Bratislavy majú svoju tradíciu a každoročne lákajú ľudí z celého Slovenska. Ak sa však radšej vyhnete tlačenici a máte chuť zažiť o čosi komornejšiu atmosféru trhov, zájdite na Dulovo námestie. Tento rok sa tam premiérovo budú konať trhy s vôňou a chuťou Vianoc.

Viac sa dočítate tu:

Muž vypadol z okna paneláku

Pondelňajšie ráno sa vo Vrakuni začalo tragicky. V skorých ranných hodinách vypadol z okna bytovky mladý muž. Na miesto spolu so záchranármi dorazila aj polícia. Na mieste úradoval alkohol, ktorý pravdepodobne podnietil hádky medzi zúčastnenými v byte.

Viac sa dočítate tu:

Nechcené oblečenie nemusí končiť v koši

Žijeme dobu, v ktorej sa rozmohla takzvaná „fast fashion“ móda, teda rýchla móda. Predstavuje lacné, často nekvalitné módne kúsky. Vzhľadom na nízke ceny si kupujeme mesiac čo mesiac nové a nové „trendové“ kúsky. Čo ale s oblečením, ktoré už nenosíme? Jednou z možností je swap!

Viac sa dočítate tu:

Posilnená prevádzka autobusov do Petržalky

Dopravný podnik Bratislava posilňuje prevádzku autobusov do mestskej časti Petržalka. Nosné linky 93 a 94 začnú jazdiť vo vybraných časoch až o 20 percent častejšie než doteraz.

Viac sa dočítate tu:

TOP 5 tém týždňa
4
Galéria

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM