Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Nová Petržalská tržnica, súťaž o mesačný cestovný lístok aj výstava lego modelov

Počas uplynulého týždňa žila Bratislava viacerými zaujímavými udalosťami. Pripomeňte si ich ešte raz.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Nová Petržalská tržnica, súťaž o mesačný cestovný lístok aj výstava lego modelov
25
Galéria

FOTO: Petržalská tržnica otvorila svoje brány. Ponúka priestor na nákupy aj susedské stretnutia

Od dnes piatka 6. apríla môžu nielen Petržalčania nakúpovať v novej tržnici na Bratskej ulici v budove, ktorú roky poznali ako supermarket TERNO. Budova prešla rekonštrukciou a moderne vynovené priestory ponúkajú na dvoch podlažiach 4 931 metrov štvorcových predajnej plochy.

Dopravný podnik vyhlasuje súťaž o mesačný cestovný lístok!

Bratislavský dopravný podnik zaujíma váš názor. Na sociálnej sieti vyhlásil súťaž o mesačný cestovný lístok. Ak sa chcete zapojiť do boja o cestovanie zdarma, stačí, ak do nedele 8. apríla odpoviete na otázku, prečo je podľa vás lepšie cestovať mestskou hromadnou dopravou ako autom.

VIDEO: Naháňačka ako z filmu. Mladú vodičku zastavil až náraz do autobusu MHD

Policajti mali plné ruky práce s mladou vodičkou, ktorá pred nimi unikala zo Senca až do Bratislavy. Naháňačka skončila až nárazom do vozidla MHD. Ako to s nezodpovednou vodičkou dopadlo, sa dozviete TU.

Pekné gesto policajtov: Zablokovali cestu, aby pomohli nevládnej starenke

To, že muži zákona nie sú vo svojom vnútri takí tvrdí, ako navonok pôsobia, dokazuje dobre odvedená práca policajtov. Heslo „Pomáhať a chrániť“ si policajti, ktorí 4. apríla hliadkovali v Petržalke, zobrali naozaj k srdcu. To, ako sa zachovali, dokazuje, že muži zákona sú nielen tvrdí, ale aj citliví a nápomocní. Viac sa dozviete TU.

Do Bratislavy mieri unikátna výstava LEGO modelov. Uvidíte aj Sagana v životnej veľkosti

Už onedlho sa môžete v Bratislave tešiť na veľkolepú výstavu modelov z LEGO kociek. V rámci nej uvidíte viac ako 100 najlepších exponátov z celej Európy.

Výstava modelov z LEGO kociek
10
Galéria
Zdroj: www.vystavakociek.eu
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM