Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Keď sú u nás obchody zatvorené, nákupy sú isté v Kittsee

Uplynulý týždeň sa toho v Bratislave udialo veľa. Bratislavčania sa pripravovali na sviatky a na cestách sa to nezaobišlo bez dopravných nehôd.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Keď sú u nás obchody zatvorené, nákupy sú isté v Kittsee
9
Galéria

Veľký prehľad otváracích hodín

Aby ste nemuseli behať po obchodoch a zisťovať ich otváraciu dobu počas sviatkov, zistili sme to všetko za vás. Väčšina z obchodov upravila počas Veľkej noci časy otvorenia.

Ako budú otvorené obchody a nákupné centrá zajtra, sa dozviete tu:

Vážna dopravná nehoda na Šancovej

Na Šancovej sa počas týždňa zrazili autobus s trolejbusom, úsek bol neprejazdný! Na mieste zasahovala desiatka hasičov, zrážkou utrpelo celkovo 10 osôb ľahké zranenia a dve osoby ťažké zranenia.

Viac sa dočítate tu:

Rakúšania stavajú v Kittsee nové nákupné centrum

Na jar 2021 budeme môcť v Kittsee nakupovať v novom nákupnom centre K2 Shopping, ktoré nadviaže na K1 Shopping a predajňu Merkur. Výstavba bude prebiehať v dvoch fázach, pričom prvá časť centra by mala byť dokončená na jar budúceho roka a druhá rok na to.

Viac sa dočítate tu:

Vyberte sa na prechádzku za kamennými tvárami

Neďaleko od Bratislavy je stále mnoho miest, ktoré nie sú príliš známe, ale určite stoja za pozornosť. Ak sa vyberiete do okolia malebnej dedinky Šenkvice, môžete natrafiť na originálne dielo, ktoré zobrazuje ľudské tváre. O pôvode tohto výtvoru sa veľa nevie. Určite však bude príjemným cieľom víkendovej prechádzky.

Viac sa dočítate tu:

Zo zanedbaného vnútrobloku vznikne komunitná záhrada

Niekoľko rodín z Hrobákovej ulice v Starom háji si povedalo, že by nebolo zlé mať blízko domu menšiu záhradku, v ktorej možno dopestovať zeleninu a ovocie pre vlastnú spotrebu a zároveň utužiť susedské vzťahy. Z nevyužitého priestoru tak vznikne príjemná a užitočná záhrada.

Viac sa dočítate tu:

TOP 5 tém týždňa
9
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM