Rôzne

Rakúšania stavajú v Kittsee nové nákupné centrum. Dôvodom sú kúpychtiví Bratislavčania

Na jar 2021 budeme môcť v Kittsee nakupovať v novom nákupnom centre K2 Shopping, ktoré nadviaže na K1 Shopping a predajňu Merkur.

Ilustračný obrázok k článku Rakúšania stavajú v Kittsee nové nákupné centrum. Dôvodom sú kúpychtiví Bratislavčania
Zdroj: K1 Shopping Kittsee

Bratislavčania si pohraničné nákupy obľúbili natoľko, že kvôli nim Rakúšania v Kittsee stavajú nové nákupné centrum. Nová pasáž vznikne na 10-tisíc štvorcových metrov nákupnej plochy.

Nové nákupné centrum

Kittsee či Hainburg sú obľúbenými miestami na nákupy Bratislavčanov, a to nielen počas víkendov, ale aj počas slovenských štátnych sviatkov. Nájdete tu Hofer, Merkur, Penny, BIPA, Penny Markt, Spar a ďalšie zaujímavé značky, ktoré Slováci vyhľadávajú či už pre kvalitu alebo lepšiu cenu.

Na jar 2021 budeme môcť v Kittsee nakupovať v novom nákupnom centre K2 Shopping, ktoré nadviaže na K1 Shopping a predajňu Merkur. Výstavba bude prebiehať v dvoch fázach, pričom prvá časť centra by mala byť dokončená na jar budúceho roka a druhá rok na to.

To, ktoré značky v prvej etape otvoria svoje prevádzky, zatiaľ známe nie je. Podľa informácií reality.etrend.sk by ich malo byť 12 a usporiadanie K2 Shopping by malo byť veľmi podobné ako v K1.

Výkonný riaditeľ spoločnosti Businessparks Burgenland Bruno Kracher pre rakúske periodikum BVZ uviedol, že dôvodom výstavby nového nákupného centra majú byť práve kúpychtiví Bratislavčania.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM