TOP 5 tém týždňa: Kultová paLacinka, otváracia doba podnikov v Starom Meste aj osvetlenie Ufa
Uplynulý týždeň priniesol niekoľko zaujímavých tém. Pozrite sa, ktoré u našich čitateľov zarezonovali najviac.
Kultová paLacinka chutí už štvrťstoročie
Na palacinkách zo Šancovej vyrástli finanční žraloci, študenti, ministerskí úradníci i raperi. Legenda si drží kvalitu, ceny aj rovnaký imidž už viac ako dve desaťročia.
Čítajte viac TU
Otváracie hodiny podnikov v Starom Meste dnes poslanci neobmedzili
Nový návrh pravidiel otváracích hodín pre prevádzky na staromestskom zastupiteľstve neprešiel. Snaha samosprávy o kompromis medzi podnikateľmi a obyvateľmi nevyšla. Napriek viac ako stovke pripomienok, s návrhom nebola spokojná ani jedna zo strán.
Čítajte viac TU
Bude Ufo predpovedať počasie?
Most s SNP s vyhliadkovou vežou patrí medzi hlavné dominanty Bratislavy. Kupola, v ktorej sa nachádza reštaurácia, by mala získať nové vylepšenie.
Čítajte viac TU
Veľká noc po vegánsky: Doprajte si cez sviatky čerstvé jarné menu
Rezne so zemiakovým šalátom, bohaté obložené misy so šunkou, tradičné zákusky a koláče. Čo tak odložiť staré zvyky a pripraviť si veľkonočné menu na vegánsky spôsob? Možno ho ocenia i vaši šibači.
Čítajte viac TU
Od zelenej k bielej: Nehýbte zemou a nič nepožičiavajte!
Po Zelenom štvrtku pokračuje Veľkonočné trojdnie prísnym pôstom. Spomienku ukrižovania Krista sprevádzali pašiové hry, rituály s vodou či drevená polievka. Viete, prečo je na Veľký piatok lepšie neupratovať?
Čítajte viac TU