Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Bratislava má za sebou dni plné tragédií a zúfalých činov

Hlavným mestom počas týždňa hýbali predovšetkým smutné udalosti. Ľudí vydesila najmä streľba v Petržalke, po ktorej bol postrelený muž v kritickom stave prevezený do nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Bratislava má za sebou dni plné tragédií a zúfalých činov
13
Galéria
Zdroj: TASR

Z Mosta SNP skočila tínedžerka

Mladé dievča zo zatiaľ neznámych dôvodov vyskočilo z reštaurácie nad Mostom SNP. Polícia dostala oznámenie o nehybnom tele ženy na osobnom aute v stredu 22. mája krátko po 16:15 hod. S najväčšou pravdepodobnosťou mala padnúť z vyhliadky situovanej nad Mostom SNP.

Viac sa dozviete tu:

Medzi Malackami a Rohožníkom bude viesť cyklotrasa

Cestu medzi Rohožníkom a Malackami rekonštruuje Bratislavský samosprávny kraj už od septembra 2018. Zdevastovanú komunikáciu III. triedy začali obnovovať s cieľom vybudovania bezpečnejšej a odolnejšej cesty. Pridajú aj cyklotrasu.

Viac sa dozviete tu:

Vlak zrazil matku s 5-ročnou dcérkou, neprežila

Pri prechádzaní cez koľajnice si matka s dieťaťom pravdepodobne nevšimli blížiaci sa vlak. Matka vyviazla so zranenou hlavou a rukou, dievčatko bolo na mieste mŕtve.

Viac o smutnej udalosti sa dozviete tu:

V Petržalke sa strieľalo!

V Petržalke, na Holíčskej ulici, došlo v stredu 22. mája krátko pred 16:00 hod. k streľbe. Zranil sa pri nej muž, ktorý bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. Páchateľ činu bol po streľbe na úteku.

Viac sa dozviete tu:

Hrozí po výdatných dažďoch Bratislave povodeň?

Meteorológovia upozornili, že vysoká hladina Dunaja sa prejaví aj pri spätnom vzdutí rieky Morava v Devínskej Novej Vsi. Vzostup Dunaja bol zjavný v hornej a strednej časti slovenského úseku, čiže v Devíne, Bratislave a Medveďove.

Viac sa dozviete tu:

TOP 5 tém týždňa
13
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM