Alexandra Húsková Rôzne

Top 10 reštaurácií, nový výbeh pre psy, ale aj historické fotky Hlavnej stanice. Pozrite si prehľad najčítanejších článkov

Čo vás najviac zaujalo v uplynulom týždni? Redakcia Bratislava24.sk vám prináša prehľad najčítanejších článkov. Hlavná stanica, svadobné trendy, ale aj tragický piatkový večer v Starom Meste patrili medzi prvých päť tém.

Ilustračný obrázok k článku Top 10 reštaurácií, nový výbeh pre psy, ale aj historické fotky Hlavnej stanice. Pozrite si prehľad najčítanejších článkov
Zdroj: TASR

1) Viete, ktoré reštaurácie patria do prvej desiatky najlepšie ohodnotených podnikov v Bratislave?

Ktoré reštaurácie získali prvenstvo v hodnotení Trend-u? Vybrali sme pre Vás desať najlepšie ohodnotených reštaurácií v Bratislave. Vyberte si, kam vziať vzácnu návštevu na obed, či večeru. Potrebujete štýlové miesto na dôležité pracovné stretnutie? Pozrite sa na prehľad top 10 podnikov.

2) Pozrite sa, aké budú svadobné trendy v tomto roku.

Pokiaľ plánujete svadbu v tomto roku, na vyberanie šiat, či miesta obradu a hostiny máte najvyšší čas. O tom, aké sú trendy v svadobných šatách, či obľúbených miestach obradov u Bratislavčanov nám porozprávala Veronika Čermáková zo salónu Wedding Avenue.

3) V Petržalke otvorili nový park pre psy. Už aj v časti Lúky si môže váš pes voľne pobehať

Na Holíčskej ulici sa nachádza nový oplotený výbeh pre psov, ktorý si Petržalčania vybrali v internetovom hlasovaní o použití prostriedkov z participatívneho rozpočtu. Je určený na socializáciu, zlepšovanie ovládateľnosti ale predovšetkým na bežné venčenie psov bez vôdzky.

4) OBRAZOM: Pozrite sa, ako vyzerala Hlavná stanica v minulosti a dnes

Hlavná stanica v Bratislave, z ktorej denne odchádzajú stovky cestujúcich na rôzne smery, je pre mnohých tŕňom v oku. Kedysi však vyzerala inak, ako ju poznáme dnes. Električky aj trolejbusy vysadili cestujúcich rovno pred vchodom a na Predstaničnom námestí nebol ani náznak neporiadku.

5) V Starom Meste sa strieľalo! O život prišli dvaja ľudia

V piatok pred 18.00 hodinou prijala polícia oznámenie, že na Mozartovej ulici v Bratislave došlo k streľbe. Po príchode na miesto polícia našla dvoch mŕtvych ľudí (muža a ženu), ktorí podľa vyjadrenia ohliadajúceho lekára podľahli strelným poraneniam. Prečítajte si viac: V Starom Meste sa strieľalo!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM