KAW Kultúra

Tipy na víkend: Zabavte sa na Malých hodoch, obdivujte eleganciu veteránov aj chutné vínko

V Bratislave cez víkend nuda nehrozí. Môžete si vybrať, či máte náladu na dobrú muzičku, skvelé jedlo či pohár zlatistého moku.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Zabavte sa na Malých hodoch, obdivujte eleganciu veteránov aj chutné vínko
6
Galéria

Relax vo vinici

Vinica Tále je otvorená pre všetkých, ktorí majú radi dobré vínko a príjemnú atmosféru. Kto chce, môže v piatok premiérovo využiť na prepravu tam aj späť aj Račiansku lokálku a tiež kupóny z voucheru, ktorý je súčasťou ceny cestovného lístka. V nedeľu bude variť aj kočovný kuchár Palo Shusťo Kováč. Ponuka bude pestrá – vínka lokálnych vinárov, chladené nealko, relax, pohoda.

piatok a nedeľa / vinica Tále, Rača / od 16:00 do 21:00 hod.

Veterán Rallye

Elegancia a pôvab starých áut! V sobotu sa v Parku pod lipami vo Vajnoroch zastaví Malokarpatská veterán Tatra rallye s vozidlami, ktoré boli vyrobené do roku 1939.

sobota / 11:00 hod. / Vajnory

Malé hody v Lamači

Lamač pozýva na Malé hody. Ich súčasťou bude aj súťaž o Gazdinku roka 2020. Prineste vaše koláče, zákusky, torty či slané pečivo. Víťaza vyberie porota. Zapojiť sa, samozrejme, môžu páni.

piatok / 17:00 hod. / Farská záhrada, Lamač

Šansonový piatok

Piesne mnohých žánrov na texty svojho otca Ľubomíra Feldeka spieva Katarína Feldeková. Slovenská speváčka vystupuje s kapelou KaFe band, ktorú tvoria špičkoví hudobníci. Repertoár tvorí najmä šansón. Okrem toho si môžete vypočuť v podaní KaFe – bandu jazz, blues, muzikálové songy, ruské romance, či pôvodnú tvorbu. Podujatie sa koná v rámci Letných dní Petržalky 2020.

piatok / Dom kultúry Lúky / 18:30 hod. / z dôvodu obmedzeného počtu návštevníkov si môžete vopred zakúpiť miestenku za 0,50 eur a zabezpečiť si tak miesto na podujatí

Rozprávky na Tyršáku

Máte radi zábavu, radi tancujete, bádate a spievate? To všetko deťom ponúknu dve škriatkovské princezné, ktoré putujú svetom so svojimi pesničkami na Časostroji – gramostroji a hľadajú si kamarátov. V predstavení sa deti naučia nové pesničky, tance a uvidia rôzne efekty. Hrajú: Silvia Zaprihač Pavličková, Gabriela Janková alebo Barbora Hupianová a Barbora Bušovská.

nedeľa / pláž Tyršák, Petržalka / 14:00 hod.

Deň plný zábavy

Príjemné a veselé víkendy na Divokej vode pokračujú! V nedeľu si opäť môžete užiť kopu zábavy s aquarollerom, skákacím hradom, ale aj s hasičmi a ich penovou párty. Vítané sú deti spolu s rodičmi.

nedeľa / Divoká voda, Čunovo

Burza starožitností na Miletičke

Ak patríte k ľuďom, ktorí cítia zvláštne vzrušenie pri pohľade na veci pokryté patinou času, iste vyhľadávate miesta, kde sa takéto „poklady“ nachádzajú. Na Miletičke sa od polovice júla pravidelne organizuje Burza starožitností. Ak si teda chcete skrášliť príbytok originálnym kúskom alebo obohatiť zbierky všetkých možných žánrov, určite sa príďte pozrieť a nakúpiť.

nedeľa / 10:00 hod. / Miletička

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM