KAW Kultúra

Tipy na víkend: Volebná noc môže skončiť aj parádnou tancovačkou

Víkend ponúka kopu možností. S množstva akcií si vyberú deti aj ich rodičia.

Tajomstvá minerálov

Bratislavské mineralogické dni je podujatie zamerané na minerály, fosílie a šperky z drahých a ozdobných kameňov. Je to jedna z najväčších výstavných akcií na Slovensku tohto druhu.

sobota / Ružinovská 28 / od 9:00 do 17:00 hod. / vstupné je 2 eurá, deti do 6 rokov a ZŤP majú vstup zdarma

Ružinovské detské kino

Mestská časť Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov vás v spolupráci s Kino Nostalgia pozývajú na podujatie RUŽINOVSKÉ DETSKÉ KINO. Tentoraz sa bude premietať film Websterovci. Je to slovenská animovaná rozprávka na základe úspešného večerníčkového seriálu. Prináša dobrodružné a veselé príbehy zo siete sympatickej pavúčej rodinky Websterovcov.

sobota / 16:00 hod. / SD Nivy, Súťažná 18, Kino Nostalgia / vstupné zadarmo

Vice City 80's Party

Explózia tanečnej energie, ktorá otrasie parketom! Párty šelmy, nabrúste svoje pazúriky a vydajte sa do noci za tým najlepším z 80. rokov! Synthwave, vaporwave, new wave, synth-pop, retrowave, pop aj rock si užijete v zbesilom tempe, ktoré budú spoza DJského pultu diktovať fellaz Adam First a Waltz in Black.

sobota / KC Dunaj / od 22:00 hod. / vstupné 6 eur

Video Dance Party v Lune

Najlepšia a pravidelná video párty v meste. Zažite párty v jedinečnom LUNA Bare! Hrať budú hity minulých ale aj súčasných rokov. Luna bar je unikátny bar zo 70-tych rokov, ktorý ostal zachovaný a v pôvodnom dizajne do dnešných čias.

sobota / 20:00 hod. / Luna bar, bývalý hotel Kyjev / vstupné páni 5 eur, dámy zadarmo

Swap v Novej Cvernovke

SWAP je podujatie na ktorom si môžete ekologicky obnoviť svoj šatník za minimum peňazí. Cieľom tohto podujatia je vytvoriť priestor, kde môžete priniesť pekné a čisté oblečenie, ktoré už nenosíte. Na oplátku si zo spoločného obehu môžete vybrať čokoľvek, čo sa vám zapáči.

nedeľa / Nová Cvernovka / od 13:00 do 18:00 hod. / vstupné 5 eur

Detský ples

Sprievodkyňou po čarovnej krajine zázrakov bude Alica a jej kamaráti z rozprávky: Klobučník, Srdcová kráľovná a veľa ďalších postavičiek. Čaká vás veľa zábavy a tanca. Nezabudnite na plesové karnevalové šaty a kostýmy a kto ešte nepozná rozprávku o Alici v Krajine zázrakov, tak začnite čítať. Rozprávka naozaj stojí za to a pomôže vám pri plnení úloh a hádaniek, ktoré vás na plese čakajú.

nedeľa / 16:00 hod. / Planétka, Drieňová 37 / vstup na ples je zdarma

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM