Rôzne

Kam zobrať vašu polovičku na valentínsku večeru?

Chystáte sa na Valentína prekvapiť vašu polovičku romantickou večerou, ale ešte stále ste nenašli to pravé miesto? Vyberte si z našich tipov.

Ilustračný obrázok k článku Kam zobrať vašu polovičku na valentínsku večeru?
8
Galéria
Zdroj: pixabay.com

Už čo nevidieť je tu svätý Valentín, deň všetkých zaľúbených. Pre niektorých len americký, komerčný sviatok, ale pre iných ideálna príležitosť obdarovať svoju milovanú osobu a pripraviť pre ňu romantické prekvapenie.

Nič nepokazíte, ak sa rozhodnete zobrať vašu polovičku na romantickú večeru. Veď nie nadarmo sa vraví, že láska ide cez žalúdok. Pripravili sme pre vás zopár tipov na bratislavské reštaurácie, kde sa nielen výborne najete, ale zažijete aj nefalšovanú romantickú atmosféru.

Antica Toscana

Chceli by ste vašej partnerke alebo partnerovi dopriať atmosféru jedného z najkrajších regiónov Talianska? Nemusíte chodiť ďaleko. Nádych Toskánska ponúka reštaurácia Antica Toscana v pokojnom prostredí mestskej časti Rusovce. Reštaurácia sa snaží svojim zákazníkom sprostredkovať pravý toskánsky spôsob života. Môžete tu ochutnať výborné jedlá pripravované z najkvalitnejších surovín.

Stroodel

Ak chcete spojiť večeru s príjemnou romantickou prechádzkou, vyberte si reštauráciu Stroodel v prostredí bratislavskej Koliby. Budete sa v nej cítiť ako doma. Môžete si vybrať z jedál kvalitnej domácej kuchyne. Pochutíte si na tradičnej sviečkovej na smotane či segedínskom guláši.

UFO

V našom zozname nemôže chýbať ani reštaurácia UFO na Moste SNP. Tá ponúka všetko, čo si pod romantickou večerou viete predstaviť. Okrem skvelého jedla, atmosféry a obsluhy, sa môžete pokochať aj krásnym výhľadom na celú Bratislavu. Hoci vaša peňaženka zrejme nadšená nebude, gastronomický zážitok s výhľadom na mesto v spoločnosti vašej polovičky rozhodne stojí za to.

MOLO Restaurant

Vychutnajte si romantickú večeru v exkluzívnom prostredí areálu prírodného kúpaliska Kuchajda. Môžete sa tešiť na vynikajúce jedlá doplnené širokým výberom vín, príjemnú atmosféru a výhľad na jazero. MOLO ponúka aj špeciálne valentínske menu.

Funki Punki

Ak chcete vašej milovanej osobe dopriať skôr niečo sladké a v príjemnom prostredí, máme pre vás jeden tip. Palacinkáreň Funki Punki v centre mesta zaručene nesklame. Môžete si vybrať sladké, ale aj slané palacinky, ochutnať skvelé domáce polievky a zapiť to pohárom vína. Romantický večer môžete ukončiť prechádzkou uličkami historického centra.

Bonusový tip

Zoberte vašu polovičku na valentínsku večeru v rámci Zimného festivalu jedla a ochutnajte festivalové menu v luxusných bratislavských reštauráciách. Niektoré z nich majú ešte stále voľné termíny aj na deň všetkých zaľúbených, a preto neváhajte a rezervujte si degustačné menu ešte dnes.

Ilustračný obrázok

Zdroj: pixabay.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM