Nebíčko v papuľke: Ochutnajte špeciality vo vychýrených bratislavských reštauráciách
Zimný festival jedla vám opäť prináša možnosť zažiť jedinečný gastronomický zážitok. Ak ešte nemáte rezerváciu, neváhajte ani minútu.
Večera v reštaurácii UFO nad Mostom SNP alebo v Hoteli Carlton. Pre väčšinu z nás nič bežné, však? Teraz máte možnosť zažiť atmosféru týchto luxusných reštaurácií v spojení s lahodným jedlom.
Jedinečné trojchodové menu
Piaty ročník výnimočnej udalosti – Zimný festival jedla, umožňuje každému, kto má rád kvalitnú gastronómiu, navštíviť často cenovo nedostupné reštaurácie na Slovensku a ochutnať ich špeciality za symbolické ceny.
Návštevníci si môžu vybrať zo zoznamu 18 reštaurácií z Bratislavského kraja, ale aj ostatných kútov našej krajiny. Festival trvá od 13. januára do 15. februára.
Festivalové menu pozostáva z troch špecifických jedál. Jedno predstavuje ikonické jedlo danej reštaurácie, ďalšie poukazuje na chute regiónov a posledné je z rodinného receptu s dlhoročnou tradíciou.
Rezervujte si degustáciu
V rámci festivalu si môžete vybrať základnú degustáciu za 10 eur, ktorá pozostáva z jedného jedla, alebo dvojchodovú (18 eur) či trojchodovú degustáciu (23 eur). V cene je zahrnutý aj pohár minerálky, k dvoj- a trojchodovému menu dostanete aj dve deci vína alebo tretinkové pivo.
Ak si chcete vychutnať obed či večeru vo dvojici či v kruhu priateľov, rezervujte si termín na webovej stránke festivalu. Pri každej reštaurácii nájdete aj menu, na ktoré sa môžete tešiť v prípade kúpy degustačného kupónu.
Ilustračný obrázok