Dominika Pacigová Rôzne

Svadba bez stresu? Nenechajte si ujsť umenie dizajnérov, vizážistov či floristov

Menšia svadobná výstava je zameraná najmä na lokálnych dodávateľov a dizajnérov. Na svoje si prídu tí, ktorí kladú dôraz na detaily.

Ilustračný obrázok k článku Svadba bez stresu? Nenechajte si ujsť umenie dizajnérov, vizážistov či floristov
4
Galéria
Zdroj: Svadobné mecheche

K svadobnému dňu, na ktorý sa nezabúda, neodmysliteľne patria vyzdobené stoly, chutné jedlo, obleky, ale aj prekrásne šaty. Inšpirovať sa môžete aj na blížiacej sa svadobnej výstave Svadobné mecheche.

Slávnostné prípravy bez stresu

Názov podujatia vznikol spontánne. „Našu komunikačnú skupinu na sociálnej sieti sme nazvali Svadobné mecheche. Názov sa všetkým členom zapáčil, tak sme si ho osvojili. Pred svadbou vznikajú mnohokrát stresové situácie, mecheche však symbolizuje večierok, posedenie či žúr. Nikto z nás nechce, aby svadba predstavovala stresovú či traumatickú záležitosť,“ vysvetlila návrhárka a zakladateľka Yoora studio, jedna z organizátoriek podujatia Zuzana Kedroňová.

Na svoje si prídu všetci, ktorým záleží na detailoch a chcú sa vyhnúť hľadaniu ihly v kope sena na svadobných veľtrhoch, internete či v magazínoch. „Dali sme hlavy dokopy a spojili sme viacero vecí. Máme radi nielen voňavé, ale aj lokálne kvety. Nielen pekné, ale aj pohodlné šaty. Nielen snubné, ale aj jedinečné šperky. Nepreferujeme len ručné, ale aj na mieru šité obleky. Okrem toho dávame do pozornosti nielen chutné, ale aj kvalitné suroviny, okrem slávnostného make-upu aj prirodzený a nechýbajú ani fotky s atmosférou,“ dodala.

Inšpirácia a rady

Súčasťou podujatia budú aj workshopy či zaujímavý program. „Každú hodinu predstaví jeden z vystavujúcich svoj odbor a umenie. Určite budeme líčiť, premietať videá, nebude chýbať ani módna prehliadka či ochutnávka koláčikov. Z každého rožku máme zastúpenie, a preto veríme, že si každý návštevník príde na svoje,“ povedala.

Záujemcovia budú môcť diskutovať s vystavovateľmi, inšpirovať sa či odniesť si cenné informácie. „Návštevníkom veľmi radi prezradíme, ako si vyzdobiť svadobný stôl, akú tortu si dať upiecť alebo aké šaty si vybrať. Okrem toho si budú môcť zakúpiť napríklad ochutnávkovú krabičku zákuskov či inšpirovať sa kvetinovou výzdobou,“ uzavrela Zuzana Kedroňová.

sobota – nedeľa (16. – 17.2.) / 10:00 – 18:00 hod. / Bless studio, Medená 16 / vstup voľný

Svadobné mecheche
4
Galéria
Zdroj: Svadobné mecheche
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM