Rôzne

Svadobný veľtrh ponúkne inšpiráciu nielen budúcim nevestám a ženíchom

Najväčší Svadobný veľtrh na Slovensku so štrnásťročnou tradíciou sa už tradične spája s výstavou Interbeauty.

Zdroj: Dnes24.sk

Vyzdobené stoly, dobré jedlo, hudba, družičky, obleky a nádherné šaty – to všetko patrí k svadobnému dňu, na ktorý sa nezabúda. Inšpiráciu na slávnostné prípravy bez stresu môžete získať aj na blížiacom sa Svadobnom veľtrhu. V Inchebe od 8. do 9. februára nájdete mnoho zaujímavých a jedinečných vystavovateľov.

Horúce trendy

Najväčší Svadobný veľtrh na Slovensku so štrnásťročnou tradíciou sa už tradične spája s výstavou Interbeauty, ktorá prináša prehľad produktov a služieb skrášľovania dostupných na slovenskom trhu. Stretávajú sa tu špičkoví odborníci, ktorí svoje zručnosti predvádzajú v exhibičných vystúpeniach a súťažiach. V Inchebe si môžete vyskúšať a aj kúpiť najhorúcejšie kozmetické vychytávky, prípadne sa inšpirovať v starostlivosti a úprave svojho vzhľadu.

Na Svadobnom veľtrhu v Inchebe môžu budúci manželia ušetriť veľa peňazí. Stačí si vopred premyslieť, čo všetko treba zabezpečiť na svadbu a sledovať FB veľtrhu, kde každý deň nájdete aktuálne informácie o akciách a zľavách, ktoré si na veľtrh pripravili svadobní dodávatelia. Viac o programe na Svadobnom veľtrhu sa dozviete TU.

piatok 8. a sobota 9. februára 2019 / Incheba Expo Bratislava / vstupné 7 eur

Zdroj: Dnes24.sk
Svadobný veľtrh v Bratislave
9
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM