Krimi

Strašné a NECHUTNÉ: Muž v Bratislave sledoval mladé ženy, TOTO robil v ich blízkosti

Policajtom sa, našťastie, podarilo muža zadržať. Na krku má obvinenie.

Ilustračný obrázok k článku Strašné a NECHUTNÉ: Muž v Bratislave sledoval mladé ženy, TOTO robil v ich blízkosti
Zdroj: TASR

Muži zákona obvinili 40-ročného Milana z okresu Prievidza, ktorý mal v Dúbravke obťažovať ženy. V prípade dokázania viny mu hrozí trojročný trest. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Zvrátený fantóm ulíc

Od 11. do 17. októbra mal v Dúbravke najmä v nočných hodinách prenasledovať viacero žien. V utorok (12. 10.) mal 33-ročnú ženu prenasledovať od zastávky mestskej hromadnej dopravy Drobného až k bytovému domu na Saratovskej ulici, kde bola sotená na zem. „Keď žena ležala na zemi mal ju chytiť za rozkrok, v dôsledku čoho začala žena kričať a muž z miesta utiekol,“ uviedol hovorca.

Ledva utiekla

K ďalšiemu skutku prišlo podľa polície vo štvrtok (14. 10.), keď mal prenasledovať 26-ročnú ženu z parkoviska na Saratovskej ulici až k bytovému domu na Drobného ulici. „Keďže si žena všimla že je prenasledovaná neznámym mužom, utiekla do vchodu a stihla za sebou zatvoriť dvere. Muž dobehol k dverám a začal kričať a domáhať sa otvorenia dverí. Následne si stiahol nohavice a začal pred dverami onanovať,“ dodal Szeiff.

Policajtom sa podarilo muža zadržať a obmedziť na osobnej slobode. „Policajný vyšetrovateľ už spracoval v tejto súvislosti aj podnet k návrhu na väzobné stíhanie obvineného muža,“ doplnil hovorca.

Foto je ilustračné

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM