Rôzne

Ste z Ružinova a vyrábate domáce výrobky? Prezentovať ich môžete na komunitnom jarmoku

Pokiaľ ide o predaj na miestnom komunitnom jarmoku, zúčastniť sa ho môžu výlučne predajcovia z Ružinova s vlastnoručne vyrobeným sortimentom.

Ilustračný obrázok k článku Ste z Ružinova a vyrábate domáce výrobky? Prezentovať ich môžete na komunitnom jarmoku
3
Galéria
Zdroj: pixabay

Tvoriví a originálni Ružinovčania, ktorí vyrábajú vlastné domáce výrobky, ako sú napríklad koláče, hrnčeky, háčkované svetre a iné, sa môžu zviditeľniť. Mestská časť (MČ) Ružinov a Cultus Ružinov im ponúkajú možnosť prezentovať a predávať svoje výrobky na Ružinovskom komunitnom jarmoku úplne zadarmo. Informoval o tom marketingový manažér Cultusu Patrik Cucor.

Podpora ducha komunity

"Byť hrdý na Ružinov pre mňa znamená byť hrdý na ľudí, s ktorými tu žijem a na miesto, kde žijem. Dobré miesto pre život vybudujeme len tak, že spolu budeme tráviť čas a ukážeme, v čom sme dobrí,” hovorí starosta MČ Martin Chren, podľa ktorého strávenie dňa medzi susedmi, ktorí robia pekné a zaujímavé veci, ducha komunity určite podporuje.

Pokiaľ ide o predaj na miestnom komunitnom jarmoku, môžu sa ho zúčastniť výlučne predajcovia z Ružinova s vlastnoručne vyrobeným sortimentom a domácimi výrobkami. V prípade záujmu o prezentáciu a predaj na podujatiach sa musia nahlásiť zaslaním vyplnenej prihlášky do 28. februára 2019 na cultus@cultusruzinov.sk.

Termín oznámia

Po zhromaždení databázy záujemcov organizátori oznámia konkrétny termín konania Ružinovského komunitného jarmoku v niektorom z jarných mesiacov.

Cultus Ružinov je akciovou spoločnosťou založenou MČ Bratislava-Ružinov, ktorá je jej 100-percentným akcionárom. Hlavným cieľom a predmetom činnosti spoločnosti je organizovanie a podpora kultúrnych, spoločenských a vzdelávacích aktivít pre Ružinovčanov všetkých vekových kategórií a sociálnych skupín.

Foto: Ilustračné

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku a Instagrame.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM