Kultúra

Ružinov pripravuje pre ženy divadelný darček k MDŽ

Vstup na divadelné predstavenie Letná noc je zadarmo pre dámy s trvalým bydliskom v Ružinove.

Zdroj: Facebook

Starosta mestskej časti Bratislava – Ružinov ,Cultus Ružinov a Divadlo Komédie srdečne pozývajú všetky Ružinovčanky pri príležitosti Medzinárodného dňa žien na komediálne divadelné predstavenie Letná noc.

Pre ženy z Ružinova

Divadelné predstavenie sa odohrá 7. marca 2019 o 19:00 v Dome kultúry Ružinov, Ružinovská 28. Vstup je zadarmo pre dámy s trvalým bydliskom v Ružinove.

„Som šťastný muž, lebo celý život mám vo svojom osobnom aj pracovnom živote ženy, ktoré sú múdre, odhodlané a dokážu inšpirovať svoje okolie. Pozvanie na toto divadelné predstavenie je len drobným prejavom úcty. Budem veľmi rád, ak všetky ženy budú cítiť rešpekt každý deň a v každej oblasti života,“ hovorí starosta MČ Bratislava-Ružinov Martin Chren.

Letná noc

Hit svetových javísk – originálna komédia o generácii štyridsiatnikov, ktorí sa uprostred jednej noci vzájomne spoznávajú a strácajú a míňajú a nachádzajú. Letná noc je mierne zamotaný príbeh o náhodnom stretnutí nesúrodého páru, ktorý spája životný pocit večnej nespokojnosti a hľadania. V inscenácii jednotlivé situácie dopĺňa hudobná zložka predstavenia – v tomto prípade živá hudobná produkcia.

V hlavných úlohách sa predstavia Kristína Farkašová a Marcel Ochránek, ďalej hrajú a naživo muzicírujú: Tomáš Michalčák, Štefan Tomko.

Vstupenky na predstavenie „Letná noc“ si môže zadarmo vyzdvihnúť každá obyvateľka s trvalým bydliskom v Ružinove na recepcii v DK Ružinov, Ružinovská 28, každý deň od 7:00 do 22:00 hod. Kapacita je obmedzená.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku a Instagrame.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM