Aktualizované Rôzne Správy

Sneh opäť skomplikoval dopravu v Bratislave. Postupne však už spoje MHD opäť jazdia

Problémy so zjazdnosťou komunikácií mali pre husté sneženie Dlhé diely, Koliba, Kramáre a tiež okolie Hradu a Mudroňovej ulice.

Ilustračný obrázok k článku Sneh opäť skomplikoval dopravu v Bratislave. Postupne však už spoje MHD opäť jazdia
16
Galéria

Premávka mestskej hromadnej dopravy v Bratislave sa začína pomaly obnovovať. Pre sneženie v hlavnom meste bola totiž premávka niektorých, najmä trolejbusových liniek do kopcovitých terénov v sobotu popoludní pozastavená. „Postupne začíname obnovovať premávku,“ uviedla hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava (DPB) Adriana Volfová.

Problémy na Kolibe, Kramároch aj Dlhých dieloch

„Po 15:30 hod. sa obnovila premávka na Kollárovom námestí. Premávka na Palisádach pri Hrade ešte stojí, na linkách 203 a 207 teda treba počítať s takmer žiadnou premávkou,“ informoval portál imhd.sk.

Od 18:32 hod. je obnovená premávka liniek 203 a 207 pri Hrade. Obnovenie premávky v celých trasách podľa cestovných poriadkov treba očakávať do hodiny.

Problémy so zjazdnosťou komunikácií mali pre husté sneženie Dlhé diely, Koliba, Kramáre a tiež okolie Hradu a Mudroňovej ulice. Dopravný podnik pozastavil premávku na trolejbusovej linke 33 na Dlhých dieloch, na linkách 203 a 207 na Palisádach pri Hrade a na linkách 202, 207, 208 a 212 na Kollárovom námestí smerom na Hodžovo námestie. Nepremávali ani linky 44 a 144 na Kolibe a linka 139 v Karlovej Vsi.

Takto polícia tento týždeň kontrolovala spôsobilosť autobusov MHD na jazdu:

Zdroj: Facebook
Sneh na bratislavských cestách / Snehová kalamita
16
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM