Rôzne Správy

SRDCERVÚCE slová Mirovi: Takto sa kolegovia rozlúčili s tragicky zosnulým športovcom

Nielen športový svet zasiahla prad pár dňami šokujúca smutná správa. Vo veku 31 rokov tragicky zahynul Miroslav Celler.

Ilustračný obrázok k článku SRDCERVÚCE slová Mirovi: Takto sa kolegovia rozlúčili s tragicky zosnulým športovcom
Zdroj: Ministerstvo spravodlivosti SR

Prd pár dňami otriasla Slovenskom smutná správa. Naša krajina prišla o profesionálneho squashistu, vo februári 2011 dosiahol vo svetovom rebríčku 283. miesto v kariére. Slovenský športovec zomrel tragicky vo veku 31 rokov. Hrozná udalosť sa stala na schodoch podniku v bratislavskom Starom Meste.

Bezprostredný kamarát

Miroslava Celler bol profesionálnym squashistom, bol však aj dobrým kamarátom a kolegom. Jeho spolupracovníci naňho spomínajú srdcervúcimi slovami.

Dátum 7. 1. 2023 si budeme pamätať ako deň, kedy naše životy opustil náš kolega Miroslav Celler. Každý, kto Mirka poznal ho nazýval „náš Mirko“, lebo jeho bezprostrednosťou sa dostal pod kožu každému, s kým sa v živote stretol. 31 rokov robil tento svet lepším miestom, rozdával radosť, úprimnosť ale predovšetkým nádej. Nádej, že žiaden problém nie je tak veľký, aby sme ho nevyriešili. Nádej, že s úsmevom nám tu bude dobre. Nádej v to, že s úprimnosťou vždy zájdeme ďalej,“ píšu na sociálnej sieti Ministerstva spravodlivosti SR jeho kolegovia.

Práve na spomínanom ministerstve pôsobil ako koordinátor na projekte Plánu obnovy a odolnosti. Riadil procesy, ktoré viedli k napĺňaniu cieľov reformy súdnej mapy, konkrétne modernizácie budov súdov.

Kolegovia Miroslava Cellera pripomínajú, že bol zodpovedným profesionálom a charakterným človekom so srdcom na správnom mieste, čo je vzácna kombinácia.

K prianiu sústrasti sa pridal aj minister spravodlivosti. „Chcel by som vyjadriť úprimnú sústrasť rodine, ale aj kolegom, ktorým bude chýbať po profesionálnej i ľudskej stránke,“ povedal Viliam Karas.

Každý z nás, ktorí sme dostali tento dar, byť súčasťou Mirkovho života buďme vďační za každý moment, ktorý sme mohli stráviť v jeho blízkosti,“ uzatvárajú jeho kolegovia.

Miroslav Celler mal synčeka Riška a manželku Evku, ktorých nadovšetko miloval.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM