Rôzne Správy

Skvelý bonus novej nemocnice: Lekárom a sestrám postavili ubytovňu hneď vedľa pracoviska

Prví nájomníci by sa mohli do ubytovne pre zamestnancov nasťahovať už začiatkom budúceho roka.

Ilustračný obrázok k článku Skvelý bonus novej nemocnice: Lekárom a sestrám postavili ubytovňu hneď vedľa pracoviska
7
Galéria

Lekári a sestry v Nemocnici Bory budú môcť využiť skvelý benefit, ktorý im uľahčí prekonať prípadné problémy s hľadaním bývania.

Ubytovňa pre lekárov a sestry

Je pre nich totiž pripravená nová ubytovňa. Jej kapacita je 194 lôžok, pričom izieb v nej bude 102. „Z toho bude 10 izieb v jednolôžkovom štandarde a 92 v dvojlôžkovom. Ubytovňa bude k dispozícii pre sestry i lekárov pracujúcich v Nemocnici Bory,“ uvádza na svojom webe Penta Hospitals.

Ubytovňu budú môcť využiť napríklad lekári, ktorí sa prisťahujú do hlavného mesta, no spočiatku tu ešte nebudú mať svoje zázemie. Poslúži tiež sestrám, ktoré si pri nástupe do práce po škole budú hľadať cenovo dostupné ubytovanie.

Sedempodlažná ubytovňa poskytne viac ako 190 lôžok.

Zamestnanci Nemocnice Bory budú môcť využiť na prízemí budovy aj miestnosť na bicykle, vstupnú lobby s recepciou, čajovú kuchynku na oddych a prípadné návštevy, ale aj práčovňu so sušičkami.

Na každom obytnom podlaží ubytovne bude 17 izieb. Nachádza sa tam tiež sociálne zaradenie a vybavenie ako malá chladnička, kanvica, TV a sedenie.

V rámci každého podlažia bude pre zamestnancov k dispozícii aj spoločná kuchynka. Prví nájomníci by sa mohli do ubytovne pre zamestnancov nasťahovať už začiatkom budúceho roka.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Ubytovňa nemocnice Bory
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM