Michaela Katonová Správy

Ryanair myslí na Vianoce, od zajtra pridá dvanásť letov

Nízkonákladový dopravca Ryanair, ktorý má svoju základňu aj na Letisku Bratislava pridá počas Vianoc 12 odletov a príletov k pravidelným linkám. Zmeny nastanú aj v časoch. Tak, aby sa cestujúci dostali včas domov na sviatky.

Ilustračný obrázok k článku Ryanair myslí na Vianoce, od zajtra pridá dvanásť letov
Zdroj: TASR

Pred vianočnými sviatkami a počas prvých dní nového roka sa tak budú môcť cestujúci dostať do viacerých destinácií. Od piatku 18. decembra do 7. januára 2016 pribudnú lety do Milána, Ríma, Alghera, Birminghamu, Liverpoolu, Madridu či Londýna.

Dopravcov čaká vianočný nápor, ktorý neobíde ani leteckú prepravu. Spoločnosť Ryanair, ktorá má svoju základňu aj na bratislavskom letisku na to reflektovala a prispôsobila sa aj časovo.

Počas Štedrého dňa upravila spoločnosť časy odletov a príletov do niektorých destinácií tak, aby mali cestujúci čo najväčší komfort. Informovalo o tom Letisko Bratislava na svojej oficiálnej stránke.

Z Bratislavy aj do hlavného mesta sa počas Štedrého dňa uskutočnia lety do 15. hodiny, aby sa cestujúci dostali k svojim rodinám včas.

Upravené časy odletov a príletov sa dotknú aj 2.sviatku vianočného či 1.januára 2016. Platí to aj pre pravidelné linky, do Berlína či Londýna.

Prečítajte si tiež: Bratislavské letisko chce do dvoch rokov vybavovať ročne až dva milióny cestujúcich

Bratislavské letisko je na vzostupe. Napomáha tomu najmä Ryanair, ale aj nová letecká linka do Dubaja

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM