Správy Komunálne voľby

Ružinov bude mať staronového starostu: Martin Chren obhájil svoj post, TOTO odkázal Ružinovčanom

Ružinov zostane po voľbách bez zmeny.

Ilustračný obrázok k článku Ružinov bude mať staronového starostu: Martin Chren obhájil svoj post, TOTO odkázal Ružinovčanom
Zdroj: Martin Chren

Starostom bratislavskej mestskej časti Ružinov sa opäť stal Martin Chren. Získal 78,13 percenta hlasov. Vyplýva to z neoficiálnych výsledkov zverejnených Štatistickým úradom SR.

Ďakuje za podporu

Ďakujem vám za podporu pre pokračovanie v práci vášho starostu. Historicky žiaden starosta Ružinova nezískal podporu ani 10 tisíc hlasov. Vy ste mi ich hodili 19 283. Je to najsilnejší mandát pre starostu Ružinova, aký ste kedy komu udelili. V tejto chvíli, o piatej ráno, som už príliš unavený, aby som sa o tom rozpisoval, ale moje pocity viem zhrnúť do troch slov: zodpovednosť, zadosťučinenie a záväzok,“ napísal tesne po voľbách M. Chren na sociálnu sieť.

Chren uvádza, jeho víťazstvo je zadosťučinenie za ocenenie jeho práce a práce tímu poslancov a zamestnancov.

A aj zadosťučinenie po kampani, ktorá voči mne a mojim kolegom zďaleka nebola zo strany súperov čistá a bez podpásových úderov, osobných útokov a klamstiev. A záväzok voči vám čestne a vo verejnom záujme vykonávať svoj mandát. Záväzok, ktorý je o to silnejší, o čo väčšiu podporu ste mi dali,“ dodáva Chren.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM