Aktualizované Správy Komunálne voľby

Rača je spokojná s doterajším šéfom: Post starostu obhájil Michal Drotován

Rača rozhodla. Po voľbách ju povedie staronový starosta.

Ilustračný obrázok k článku Rača je spokojná s doterajším šéfom: Post starostu obhájil Michal Drotován
Zdroj: TASR

Starostom bratislavskej mestskej časti Rača sa opäť stal Michal Drotován. Získal 68,6 % hlasov. Účasť voličov v Rači bola 38,63 percenta. Vyplýva to z oficiálnych výsledkov zverejnených Štatistickým úradom SR.

Veľké projekty

Všetkých čaká náročná doba, preto je zvolený starosta bratislavskej mestskej časti Rača Michal Drotován rád, že ľudia sa rozhodli jednoznačne a preferujú vecné riešenia a nie lacný populizmus. Uviedol to na sociálnej sieti po tom, ako v Rači obhájil post starostu.

Náš program budeme spoločne s poslancami plniť bod po bode,“ uviedol Drotován. Voličom vyjadril vďaku za hlasy, ktoré odovzdali jemu či podporili aj jeho tím. Poznamenal, že v Rači sa im podarilo získať väčšinu – osem poslancov z 15. Pevne verí, že k ich programu sa pridajú aj ďalší poslanci. „Mrzí ma nižšia účasť,“ zhodnotil opätovne zvolený starosta.

V roku 2023 nás čakajú tri veľké projekty. Dokončiť základnú školu Plickova, materskú školu Kadnárova a park Strelkova,“ uviedol Drotován s tým, že pôjde aj o veľa menších, ale rovnako dôležitých projektov.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM