Rôzne

Rozhodli ste o najkrajšom vianočnom stromčeku v Bratislave. Tu je víťaz

Na námestiach či v obchodných centrách po celej Bratislave stoja krásne vyzdobené žiarivé vianočné stromčeky. Vy ste rozhodli o tom, ktorý je najkrajší.

Ilustračný obrázok k článku Rozhodli ste o najkrajšom vianočnom stromčeku v Bratislave. Tu je víťaz
21
Galéria

Najkrajšie sviatky v roku sa nezadržateľne blížia a mnohé domácnosti už skrášľujú rôzne dekorácie, výzdoby a, samozrejme, nesmú chýbať ani vianočné stromčeky.

Očarujúci stromček

Bratislavské námestia a veľké nákupné centrá zdobia bohato vyzdobené vianočné stromčeky už niekoľko týždňov. Pred pár dňami sme vám ponúkli hlasovanie o najkrajšom vianočnom stromčeku v Bratislave. Svojimi hlasmi ste rozhodli, ktorý je ten NAJ.

Najviac ľudí, takmer 26 percent, dalo svoj hlas stromčeku v OC Central. Nádherný vianočný stromček vás očarí ihneď po príchode do obchodného centra. Je ozdobený stovkami malých svetielok a veľkými zlatými, striebornými a červenými guľami. Nielen detičky, ale aj mnohí dospelí sa nemôžu na neho vynadívať.

Upútal aj unikátny stromček v SNG

Keďže stromček v Centrali je umelý, rozhodli sme sa vyhodnotiť aj najkrajší živý stromček. Na základe vášho hlasovania sa ním stal vianočný stromček pred Miestnym úradom v Dúbravke, ktorý získal 14 percent všetkých hlasov. Dúbravčania sú na neho právom hrdí.

Zaujal vás aj netradičný vianočný stromček v Slovenskej národnej galérii, ktorý skončil na treťom mieste. Od ostatných sa odlišuje tým, že namiesto toho, aby hrdo stál, stromček leží na papieri a okolo neho sú rozbité vianočné ozdoby. Ak aj vy viete o nejakom unikátnom stromčeku, pošlite nám ho na náš Facebook Bratislava24.sk.

Vianočné stromčeky Bratislava
21
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM