Rôzne

HLASUJTE: Ktorý vianočný stromček si zaslúži titul NAJkrajší?

V Bratislave sa postupne rozžiarili nádherne vyzdobené vianočné stromčeky. Hlasujte za ten najkrajší!

Ilustračný obrázok k článku HLASUJTE: Ktorý vianočný stromček si zaslúži titul NAJkrajší?
21
Galéria

Viete si predstaviť Vianoce bez krásne vyzdobeného vianočného stromčeka? Väčšina z nás zrejme nie. Stromček plný žiariacich svetielok neodmysliteľne patrí k najkrajším sviatkom v roku.

Na blížiace sa sviatky je pripravená aj Bratislava. Okrem centra mesta, dýchajú vianočnou atmosférou už aj okolité mestské časti. Rozžiarené stromčeky skrášľujú námestia či obchodné centrá a prinášajú úsmevy na tváre nielen tých najmenších, ale aj dospelých.

Jedličky alebo smreky

Ako prvé sa rozžiarili stromčeky v centre mesta. Rozsvietili ich 18. novembra v deň otvorenia Vianočných trhov. S príchodom sv. Mikuláša sa postupne rozjasnili aj ďalšie vianočné stromčeky v iných častiach hlavného mesta.

Niekde stojí smrek, inde zasa jedlička. Dôležité je, aby stromček žiaril na všetky strany. Kým v minulosti sa stromčeky viac vyzdobovali napríklad orechmi, jablkami či doma vyrobenými sladkosťami, v súčasnosti sú to najmä rôznofarebné sklenené gule a iné moderné ozdoby.

Ozdobené stromčeky vytvárajú sviatočnú atmosféru už niekoľko dní pred Vianocami. Rozhodnite, ktorý vianočný stromček v Bratislave je ten najkrajší. Hlasovať môžete do stredy 14. decembra do 20:00 hod. Anketu potom vyhodnotíme a dozvieme sa, ktorý stromček je podľa vás ten NAJ.

Vianočné stromčeky Bratislava
21
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM