Rôzne Správy

Raňajky s LAMOU?! Jedna z bratislavských reštaurácií ponúka unikátny ZÁŽITOK

Hostia tejto reštaurácie majú naozaj nevšednú spoločnosť. Pomedzi stoly sa tu bezstarostne prechádzajú lamy.

Ilustračný obrázok k článku Raňajky s LAMOU?! Jedna z bratislavských reštaurácií ponúka unikátny ZÁŽITOK
5
Galéria

Možno ste zvyknutí, že vám váš psík pozerá smutnými očami do taniera, keď večeriate či raňajkujete. Ale aby vám pri chutnom gastro zážitku asistovala lama? To sa len tak nevidí.

Raňajky s lamou

Spomínaný podnik sa nachádza v Bratislave. Jeden z majiteľov reštaurácie lamy alpaca chová na farme v Moste pri Bratislave a občas ich takto „vyvetrá“ medzi zákazníkmi.

Keďže sú lamy zvyknuté na spoločnosť ľudí a od malička vychovávané napríklad aj s deťmi, priamy kontakt s ľuďmi ich neplaší ani im nijako nevadí. Vysvetlil to majiteľ reštaurácie na sociálnej sieti.

Zvyknuté na spoločnosť

Na instagrame reštaurácie sa ozvali aj hlasy, ktoré považujú vozenie zvierat do rušného mesta a priamo do podniku za nie príliš vhodné správanie sa k živým tvorom. Majitelia reštaurácie majú však na vec iný názor.

„Na farme mame napríklad aj muflóna, ktorý sa správa úplne ako domáce zvieratko a kedykoľvek si vypýta škrabkanie. Naše zvieratká majú rady kontakt s ľuďmi a ich preprava je až nadmieru komfortná. Snažíme sa priblížiť aj takéto zvieratká ľuďom a ukázať im, že ak sa o niečo staráte s láskou, tak sa môžu prelomiť akékoľvek spoločenské bariéry,“ ozrejmil majiteľ.

Zdá sa, že návštevníkom sa nevšedný nápad zapáčil. Raňajkovať s lamou chce toľko ľudí, že reštaurácia odporúča spraviť si rezerváciu vopred.

Raňajky s lamou
5
Galéria

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM