Rôzne

Pre výstavbu D4 a R7 pribudnú v najbližších dňoch dopravné obmedzenia

Pre výstavbu diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7 sa nevyhneme dopravným obmedzeniam. Začínajú platiť už dnes!

Ilustračný obrázok k článku Pre výstavbu D4 a R7 pribudnú v najbližších dňoch dopravné obmedzenia
3
Galéria
Zdroj: TASR

Vodiči v Bratislave a jej blízkom okolí musia v najbližších dňoch počítať s dopravnými obmedzeniami pre výstavbu diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7. Upozornil na to koncesionár projektu výstavby nultého obchvatu Bratislavy spoločnosť Zero Bypass Limited spolu so zhotoviteľom D4R7 Construction.

Obmedzenia

Vo štvrtok v podvečerných hodinách bude odklonená doprava na ceste I/63 medzi Dunajskou Lužnou a Šamorínom na novovybudovanú obchádzkovú trasu, paralelnú s existujúcou cestou. Od pondelka (17. 9.) do konca októbra je naplánovaná čiastočná uzávera cesty druhej triedy II/503 Šamorín – Kvetoslavov z dôvodu výstavby obchádzkovej trasy potrebnej pre výstavbu križovatky Šamorín na rýchlostnej ceste R7.

„Od utorka (18. 9.) do 31. októbra je naplánovaná úplná uzávera cesty III/1375 medzi Šámotom a Kvetoslavovom z dôvodu výstavby obchádzkovej trasy potrebnej pre výstavbu križovatky Šamorín na rýchlostnej ceste R7. Obchádzková trasa bude vedená cez Bučuházu – Šamorín – Kvetoslavov,“ informoval stavebník.

Od stredy (19. 9.) do 17. októbra je naplánovaná čiastočná uzávera cesty III/1020 Bratislava – Petržalka – Jarovce z dôvodu výstavby diaľničného mosta na diaľnici D4.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM