Rôzne

Kúpalisko Mičurin bude zajtra konečne otvorené. Problémy s kvalitou vody sú vyriešené

Letné kúpalisko Ekoiuventa, známe aj ako Mičurin, malo v pondelok odštartovať svoju letnú prevádzku. Z technických príčin ale zostalo zatvorené. Zajtra sa to zmení.

Ilustračný obrázok k článku Kúpalisko Mičurin bude zajtra konečne otvorené. Problémy s kvalitou vody sú vyriešené
9
Galéria
Zdroj: Letné kúpalisko Mičurín

Po vyriešení problémov s kvalitou vody v bazéne letné kúpalisko Ekoiuventa na Búdkovej ulici v Bratislave, známe aj ako Mičurin, otvoria vo štvrtok 4. júla. Informuje o tom Iuventa – Slovenský inštitút mládeže na sociálnej sieti.

Kúpalisko bude otvorené

„Na základe kladného vyjadrenia regionálneho úradu verejného zdravotníctva týkajúceho sa kvality vody v bazéne bude kúpalisko od štvrtka 4. júla otvorené v rámci svojich prevádzkových hodín,“ uvádza sa na sociálnej sieti. Pôvodne malo byť kúpalisko prístupné verejnosti od pondelka 1. júla.

Kúpalisko s letnou prevádzkou by v prípade priaznivého počasia malo byť otvorené do 15. septembra každý deň od 9:00 do 19:00 hod.

V areáli sa nachádza bazén dlhý 20 a široký sedem metrov. Jeho hĺbka je 1,30 až 1,50 metra. Prevádzkuje ho Iuventa, ktorá je priamo riadenou príspevkovou a rozpočtovou organizáciou Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR. Kapacita kúpaliska je maximálne 150 ľudí.

Letné kúpalisko Mičurin
9
Galéria
Zdroj: Letné kúpalisko Mičurín

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM