Rôzne

Petržalka pozýva na virtuálnu prehliadku plavárne

Každý, kto ešte nebol v Petržalskej plavárni, sa môže po nej môže poprechádzať vďaka virtuálnej prehliadke.

Ilustračný obrázok k článku Petržalka pozýva na virtuálnu prehliadku plavárne
8
Galéria
Zdroj: Petržalská plaváreň FB

Prvá verejná petržalská plaváreň má pre návštevníkov pripravený ďalší bonus. Do jej zákutí môžete nahliadnuť aj z pohodlia svojho domova.

Prehliadka

Každý, kto tu ešte nebol, sa totiž môže po plavárni poprechádzať vďaka virtuálnej prehliadke, ktorá je ďalšou novinkou oficiálnej stránky Petržalskej plavárne. Bratislava24.sk informovala Silvia Vnenková z Miestneho úradu Bratislava-Petržalka. Prehliadka sa začína pred budovou plavárne pohľadom na parkovisko a pokračuje recepciou, šatňami, sprchami a samotnými atrakciami. Stačí vždy kliknúť na fialovú bodku, ktorá vás posunie ďalej alebo si v ľavom hornom rohu kliknete na konkrétnu atrakciu.

Tiež sa môžete presúvať pomocou schematického náčrtu v ľavom dolnom rohu. Pri každej atrakcii sa môžete rozhliadnuť v rozsahu 360 stupňov. Môžete si objekty priblížiť alebo sa o nich dozvedieť viac informácií posunutím hľadáčika na červený kruh s písmenom „i“. Prehliadka je urobená v najvyššej možnej kvalite a umožní každému záujemcovi detailne sa oboznámiť s priestorom a usporiadaním plavárne.

Táto funkcia bude prínosom napríklad pre mamičky s deťmi, ktoré prídu do tohto priestoru po prvý raz, takže sa budú môcť vopred pripraviť a zorientovať. „Dúfame, že po virtuálnej prehliadke sa mnohí rozhodnú prísť do plavárne aj osobne a vyskúšať si všetko pohodlie a relax, ktorý ponúka,“ dodala manažérka plavárne Edita Širillová.

Virtuálnu prehliadku nájdete TU.

Oficiálna stránka plavárne bola spustená len nedávno, ale návštevnosť je vysoká. Medzi najvyhľadávanejšie údaje patrí aktuálna obsadenosť plavárne, koľko dráh v bazéne je rezervovaných, ale aj zásady správneho saunovania.

Petržalská plaváreň
8
Galéria
Zdroj: Petržalská plaváreň FB
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM