Nina Táborská Rôzne

Otváracie zľavy, tisícky ľudí, bohatý program a obrovské tržby hneď v prvý deň! Aj také je slávnostné otvorenie Bory Mall

Rodinne zamerané nákupné centrum pre všetky vekové skupiny poskytujúce možnosť kvalitných nákupov i príležitostí na trávenie voľného času. Tak znie pozvánka do novootvoreného nákupno-zábavného centra Bory Mall. Na viac ako 54-tisíc metroch štvorcových ponúka 196 obchodov, kaviarní a reštaurácií.

Ilustračný obrázok k článku Otváracie zľavy, tisícky ľudí, bohatý program a obrovské tržby hneď v prvý deň! Aj také je slávnostné otvorenie Bory Mall
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Už niekoľko týždňov, dokonca mesiacov zaplavujú Bratislavu bilbórdy a reklamy, ktoré lákajú ľudí do nového „nákupno-zábavného centra“ Bory Mall. Presvedčiť sa na vlastné oči o tom, čo Bory Mall ponúka návštevníkom, sa vybrala aj Bratislava24.sk.

Jedno centrum, dve centrá,…

Dnes sa slávnostne otvorilo ďalšie nákupné centrum, „rodinne zamerané centrum“, tentokrát v západnej časti hlavného mesta medzi Lamačom a Devínskou Novou Vsou. Tento obrovský priestor plný obchodov, reštaurácií a kaviarní, za viac ako 150 miliónov eur, sa spája so známou finančnou skupinou Penta.

Bory Mall ponúka na viac ako 54-tisíc metroch štvorcových až 196 obchodov, kaviarní a reštaurácií, poskytuje vyše 2400 parkovacích miest a kyvadlovú dopravu zadarmo.

Slávnostné otvorenie

Súťaže, otváracie zľavy, mažoretky, dychovka, tance, koncerty, balóny, tvorivé dielne, maľovanie na tvár, Sajfa,… ale hlavne tisícky ľudí už od rána. Aj také je otvorenie nového nákupno-zábavného centra.

Ak ho neplánujete navštíviť dnes, možno vás minú špeciálne zľavy pre prvých nakupújucich, no bohatý program aj otváracie špeciálne zľavy budú pokračovať aj počas nasledujúcich dní. Slávnostné otvorenie bude prebiehať od dnes až do nedele. Už zajtra návštevníkov centra roztancuje Street Dance Academy a Laci Strike.

Štvrť Bory

Výstavba Bory Mall sa začala v januári 2013 a je súčasťou prvej etapy novej mestskej štvrte BORY. Hlavné mesto chce v budúcnosti do lokality predĺžiť aj električkovú trať z Dúbravky. Tá sa mala opäť spojazdniť už zajtra, no podľa najnovších informácií z Dopravného podniku sa otvorenie trate odkladá, práce nie sú stále dokončené.

V čom sa Bory Mall líši od nákupných centier, ktoré už v Bratislave máme, aké obchody tu nájdete, ako sa sem dostanete a tiež v čom sú nedostatky nového centra sa dočítate TU.

Bory Mall otvorilo svoje brány
22
Galéria
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM