Aktualizované Nina Táborská Rôzne

Netrávte pol dňa nákupmi - Nakupujte celý deň. Záhadné bilbordy odhalené

Obrovská reklamná kampaň bola predzvesťou otvorenia nového rodinne zameraného nákupného centra Bory Mall, ktoré vyrástlo v západnej časti Bratislavy medzi Lamačom a Devínskou Novou Vsou. Ponúkne široký výber obchodov a služieb, presvedčiť sa o tom môžete už 13. novembra.

Ilustračný obrázok k článku Netrávte pol dňa nákupmi - Nakupujte celý deň. Záhadné bilbordy odhalené
Zdroj: TASR

Minulý týždeň sme vás informovali o záhadných bilbordoch, ktoré zaplavili hlavné mesto. Dnes máme jasnú odpoveď. Bory Mall.

„Neťahajte deti po nákupoch“ sa zmenilo na „Bavte sa v detskom svete“, „Nemíňajte peniaze len na oblečenie“ na „Míňajte na všetko“ a „Netrávte pol dňa nákupmi“ na „Nakupujte celý deň“.

Ako keby Slovákov finančné problémy vôbec neťažili…

To ale ukáže asi návštevnosť a samotné tržby. Presvedčiť sa na vlastné oči o tom, čo vám centrum ponúkne, sa môžete už od 13. do 16. novembra, kedy bude prebiehať slávnostné otvorenie. Investorom projektu je známa investičná skupina Penta.

Prenajímateľná plocha celého centra je 54-tisí štvorcových metrov s 200 obchodmi, reštauráciami a kaviarňami. Zóna pre deti dosiahne plochu 6000 m2. Informoval o tom dnes riaditeľ Bory Mall Milan Klégr.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM