Rôzne

Obľúbený Salón piva opäť posilní Street Food Park pred Starou tržnicou

Na tohtoročnom jesennom Salóne piva nájdete pestrý výber pivovarov takmer z celého sveta. A pred Starou tržnicou na vás budú čakať stánky s výborným jedlom.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbený Salón piva opäť posilní Street Food Park pred Starou tržnicou
6
Galéria
Zdroj: salonpiva.beer

Dostali ste chuť na dobré pivo? Navštívte Salón piva v Starej tržnici. A keď vám vyhladne, na malú chvíľu môžete stánok so zlatistým mokom opustiť a napráskať sa v jednom zo stánkov Street Food Parku.

Výborné pivo a chutné jedlo

Najbližšie dni sa pred Starou tržnicou nielenže dobre najete, lahodné jedlo zapijete pivom z najlepších pivovarov. Nenechajte si ujsť septembrový Street Food Park a Salón piva naraz!

Od stredy 19. septembra do piatka odštartuje v Starej tržnici Salón piva, na ktorom nájdete pestrý výber pivovarov takmer z celého sveta. Tradične sa môžete tešiť na fantastickú atmosféru, množstvo pivovarov a ich pív, ochutnávku zo sklenených degustačných pohárov a rozhovormi s ich tvorcami, prípadne distribútormi.

Každý pivovar bude mať na Salóne piva minimálne jednu premiéru svojho nového piva.

Lístky si budete môcť kúpiť buď na mieste (vždy jednodňový lístok na daný deň – 5 eur), prípadne v predpredaji na všetky tri dni trvania festivalu (samostatne jednodňové na každý deň trvania festivalu, dvojdňové – 8 eur alebo trojdňové lístky – 10 eur). V cene vstupenky je zahrnutý sklený degustačný pohár.

29. 9., streda: 15:00 – 23:00 hod., 20. 9., štvrtok: 12:00 – 23:00 hod., 21. 9., piatok: 12:00 – 23:00 hod.

Hladní nebudete

Keď už vás to pivo vylákala do centra mesta, určite si nenechajte ujsť príležitosť ochutnať kvalitné a nápadité pouličné občerstvenie. Street Food Park prináša zvyčajne raz mesačne na námestie pred Starú tržnicu predajcov s rýchlym občerstvením. V príjemnej atmosfére a nastojáka si tak v spoločnosti priateľov, kolegov či známych môžete vychutnať obed, neskorý snack alebo sa posilniť pred večerným programom v meste.

Septembrové hodovanie v stánkoch pred Starou tržnicou bude prebiehať 19. – 22. septembra. Vstup je voľný.

Salón piva
6
Galéria
Zdroj: salonpiva.beer
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM