Rôzne

Novinka v Čunove: Na bicykli z jedného brehu Dunaja na druhý

Už pár týždňov funguje v Čunove nová cyklokompa, ktorou sa môžete preplaviť, spoločne s vaším dopravným prostriedkom, na druhý breh Dunaja.

Ilustračný obrázok k článku Novinka v Čunove: Na bicykli z jedného brehu Dunaja na druhý
14
Galéria
Zdroj: Yachter Club Modrá Čajka

Patríte k tým, ktorí si v letných mesiacoch nevedia predstaviť víkend bez toho, aby aspoň na chvíľu nevyvetrali svoj bicykel? Ozvláštnite si váš cyklovýlet netradičnou trasou priamo cez Dunaj.

Kompa pre 12 pasažierov

Na Dunaji pribudla nová moderná kompa, ktorou sa môžete previezť z Čunova do Hamuliakova a späť. Prevádzkuje ju Yachter Club Modrá Čajka a počas letných mesiacoch až do 3. septembra vás odvezie každý deň.

Na cyklokompu sa zmestí celkovo 12 pasažierov aj s bicyklami. Ak nepatríte k cyklistickým nadšencom, nemusíte zúfať. Odviezť sa môžete aj bez bicykla.

Kompa odchádza z nástupišťa v Čunove (oproti areálu Divoká voda) vždy o 11:00, 13:00, 15:00 a 17:00 hod. Opačným smerom z Hamuliakova štartuje o 11:20, 13:20, 15.20 a 17:20 hod. Za jednu jazdu zaplatíte 4 eurá, dieťa do 10 rokov 2 eurá. Za bicykel neplatíte už nič navyše.

Prepravu na kompe si môžete objednať aj mimo určených časov. Za jazdu však zaplatíte 20 eur. Yachtar Club zároveň upozorňuje, že kompa nepremáva pri silnom vetre (viac ako 10m/s).

Dunaj
14
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM