Rôzne

Plavte sa po Dunaji na Devín, do galérie či do Viedne za výhodné ceny

Dostali ste chuť pobehať Viedeň, ale odrádza vás predstava dopravných kolón či zdĺhavého hľadania parkovacieho miesta? Vyrazte si štýlovo – loďou!

Ilustračný obrázok k článku Plavte sa po Dunaji na Devín, do galérie či do Viedne za výhodné ceny
19
Galéria

Z Bratislavy do Viedne rýchloloďou

Plavba rýchloloďou z centra Bratislavy do Viedne vrátane preplavenia plavebných komôr vo Freudenau trvá 1 hodinu 45 minút. Obľúbený jednodňový výlet ponúka okrem možnosti spoznávania prírodných krás Dunaja a jeho okolia i príležitosť stráviť celý deň v centre hlavného mesta Rakúska.

Viac info nájdete TU.

Kedy: 26. 4. – 30. 6. 2017 (streda, štvrtok, piatok, nedeľa)

Odchod: 9:00 hod. z Bratislavy spred Osobného prístavu

Cena: 28,90 eur (pôvodne 35 eur)

Zdroj: YouTube.com

Po Dunaji až na Devín

Ísť po moste je zážitok. Ale plaviť sa popod bratislavské mosty, to je dobrodružstvo! Vyhliadková plavba po Dunaji je perfektný program pre návštevníkov i domácich. Panoramatická plavba začína pohľadmi na historickú časť Bratislavy a jej nábrežie, Bratislavský hrad, pokračuje popod Most SNP po Most Lafranconi, kde sa loď otáča. Plavba pokračuje popod Starý most smerom k mostu Apollo.

Alebo sa loďou vydajte k zrúcaninám hradu Devín a sútoku riek Dunaja a Moravy s prestávkou na Devíne. Plavba začína pohľadmi na historickú časť Bratislavy a jej nábrežie a Bratislavský hrad, pokračuje popod Most SNP a Most Lafranconi smerom ku hradu Devín, kde budete mať počas dvojhodinovej prestávky možnosť vychutnať si túto národnú kultúrnu pamiatku.

Viac informácií nájdete TU.

Kedy: do 30. 6. 2017

Odchod: st, št, pi 13:30 hod., ne 11:00 hod. z Bratislavy spred Osobného prístavu

Cena: 3,90 eur (pôvodne 4,50 eur)

Zdroj: YouTube.com

Výlet Bratislava – Danubiana (Čunovo)

Výlet Bratislava – Čunovo ponúka okrem úžasného zážitku z plavby loďou možnosť vychutnať si počas dvojhodinovej prestávky jedinečnú symbiózu výtvarných diel, modernej architektúry a okolitej prírody počas návštevy galérie moderného umenia Danubiana Meulensteen Art v Čunove.

Výlet Bratislava – Čilistov

Výlet ponúka okrem zážitku z plavby, možnosť vystúpiť pri galérii Danubiana Meulensteen Art v Čunove alebo sa ďalej plaviť do Čilistova, kde si môžete vybrať z množstva zaujímavých aktivít ako člnkovanie, beach volejbal, bedminton, stolný tenis, petangue alebo návšteva mini zoo. Leňošenie na pláži vám spríjemní lehátko i slnečník.

Viac informácií nájdete TU.

Kedy: do 30. 6. 2017

Odchod: 13:00 hod. z Bratislavy spred Osobného prístavu

Cena: 7,90 eur (pôvodne 10 eur)

Pohľady na Bratislavu z plavby po Dunaji. Bratislava-Čunovo,Divoká voda
19
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM